וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו: אלי דסה כבש שער נהדר, ניימיכן הדהימה ועלתה לגמר הגביע

קפטן נבחרת ישראל השווה בביצוע נפלא בדקה ה-37 וקבוצתו הפכה ל-2:3 מול האלופה פ.ס.וו איינדהובן, בדרך לגמר שישי בתולדותיה

תקציר: ניימיכן -פ.ס.וו 2:3/ספורט 1

אלי דסה הבקיע הערב (שלישי) שער נהדר והיה שותף בכיר לניצחון המדהים של ניימיכן 2:3 על פ.ס.וו איינדהובן בחצי גמר הגביע ההולנדי. קפטן נבחרת ישראל משחק העונה בהצטיינות כבלם הימני בשלישייה האחורית, כשהפעם קבוצתו הפתיעה את האלופה, ביצעה מהפך אחרי שחוותה מהפך על חשבונה והעפילה לגמר שישי בתולדותיה. בכל חמשת הקודמים, אגב, היא הפסידה. האחרון שבהם היה 1:0 לפיינורד לפני שנתיים. צ'ארון שרי פתח אז ונמצא גם הפעם כקפטן של ניימיכן, שממתינה כעת למנצחת בחצי הגמר בין אלקמאר לטלסטאר מחר. הגמר יהיה ב-19 באפריל באצטדיון דה קויפ ברוטרדם.

בליגה נמצאת ניימיכן עדיין במקום הרביעי, למרות ארבעה מחזורים רצופים ללא ניצחון, בעוד יריבתה דוהרת אל האליפות עם יתרון 17 נקודות על פני פיינורד. למרות זאת, דאבל כבר לא יהיה לפטר בוס העונה.

שער שני במדי ניימיכן. אלי דסה/GettyImages, ANP

ניימיכן החלה בהתלהבות ועלתה ליתרון בדקה השביעית משער של בריאן לינסן, שהגיע ראשון לכדור אחרי הדיפה לא טובה של השוער מאתיי קובארז'. מנגד, פ.ס.וו ניצלה איבוד של שרי בדקה ה-16, כשאיבן פרישיץ' הרים לרחבה ואסמאעיל סייבארי נגח את השוויון. ארבע דקות לאחר מכן, דניס מאן טייל באין מפריע אל הרחבה והשלים מהפך עם בעיטה שטוחה אל הרשת.

אחרי שספג כרטיס צהוב, דסה יכול היה לאזן בדקה ה-35 עם מצב לא רע בתוך הרחבה, אבל פגש לא טוב את הכדור ושלח אותו החוצה. שתי דקות לאחר מכן, הישראלי כבר חגג לאחר כששלח בעיטת יעף בחצי גובה אל הרשת מקצה הרחבה והשווה ל-2:2. לפני ההפסקה הוא כמעט בישל שער בהקפצה מתוחכמת אל הרחבה, אבל לינסן החמיץ מול קובארז'.

המהפך השני במשחק הושלם בדקה ה-61, כשנואה לברטון הרים לרחבה והטורקי בשאר אונאל ליטף את הכדור והסיט פנימה. יספר סילסן מנע מפ.ס.וו להשוות, דסה השלים 90 דקות וחגג יחד עם חבריו הישג פנטסטי.

sheen-shitof

עוד בוואלה

איזו תוכנית לתואר שני במנהל עסקים מציעה הכי הרבה קורסי בחירה?

בשיתוף הקריה האקדמית אונו

יש גמר. אלי דסה עם החברים/GettyImages, Soccrates Images

* אביאל זרגרי השלים 90 דקות בהפסדה של הרמנשטאדט 2:1 בחוץ לאוניברסיטטאה קלוז' ברבע גמר הגביע הרומני. קבוצת התחתית הגיעה בעונה שעברה לגמר הגביע והובילה במפתיע הפעם, אבל המארחת הפכה לקראת הסיום ושלחה את הקשר הישראלי ואת חבריו להתמקד במאבקי ההישרדות.

* סומגאיט, ללא רועי קהת, הפסידה 2:0 לזירה ברבע גמר הגביע האזרי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully