שדר הספורט הבריטי ריצ'רד קיז ספג היום (שלישי) ביקורת חריפה ברשתות החברתיות בעקבות פוסט שפרסם לקראת מחזור הפרמיירליג - בעיצומן של מתקפות טילים איראניות לעבר דוחא. קיז, שעובד בערוץ הקטארי beIN Sports, כתב ברשת X (לשעבר טוויטר): "מחשבות ותפילות עם כל מי שאיבד את יקיריו בימים האחרונים של הטירוף הזה. אני יודע שזה נשמע טריוויאלי, אבל אולי הכדורגל הערב ב-beIN Sports יכול לשמש כהסחת דעת לזמן קצר? הישארו בטוחים".
גולשים רבים הגדירו את הציוץ כ"מנותק" ו"חסר רגישות", במיוחד לאור העובדה שמאז סוף השבוע דוחא נתונה למתקפות טילים איראניות. אחד המגיבים כתב בציניות: "סליחה שהרבה נהרגו, אבל יש לנו בורנמות' נגד ברנטפורד הערב", ואחר הוסיף: "כן, בטוח שבורנמות'- ברנטפורד יחזיר חיוך לכולם".
"סבתא שלי נהרגה מטיל בליסטי. לפחות בורנמות' נגד ברנטפורד יחזיר אותי לשגרה", השיב גולש שלישי. "כשחשבת שראית הכל, בא קיז ושובר את כל השיאים", צייץ מגיב נוסף.
Thoughts & prayers with everyone who has lost loved ones during these past few days of madness. I know this sounds trite but hopefully the football tonight @beINSPORTS_EN can act as a distraction for a short time? Stay safe ?? ❤️ ??
— Richard Keys (@richardajkeys) March 3, 2026
לפי הדיווח, גם קיז עצמו נאלץ לעזוב מוקדם יותר השבוע את קטאר על רקע אזהרות הביטחון באזור.
