וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי תל אביב בבלגרד, מאמצים להעביר את השלישייה מדובאי

בלאט, סורקין ולביא יקבלו מנוחה לאחר ההופעה בנבחרת, סנטוס יגיע לסרביה ברביעי. המועדון מנסה להטיס גם את ווקר, קלארק ולונדברג לבלגרד

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 44/מערכת וואלה

לאחר ההודעה על דחיית דרבי היורוליג שאמור היה להיערך ביום חמישי, מכבי תל אביב החלה להתאמן אתמול (שלישי) בבלגרד. אל הקבוצה מצטרפים בסרביה שלושת שחקני נבחרת ישראל - תמיר בלאט, רומן סורקין וגור לביא - שיקבלו מנוחה לאחר שהופיעו במשחק השני מול קפריסין במוקדמות אליפות העולם.

מרסיו סנטוס, שהיה שותף לניצחונה של ברזיל על קולומביה במוקדמות אליפות העולם, צפוי להצטרף לסגל מחר. לתקשורת בארצו אמר: "המועדון נותן לנו תמיכה מלאה, ביטחון והגנה. כרגע אני מאמין שלא אחזור לישראל בשלב הזה. אני עדיין מחכה לדעת לאן אנחנו הולכים, איפה יהיה הבסיס ואיך זה יתנהל. צריך להמשיך בשמחה, להמשיך עם אלוהים ולחשוב שהכול יהיה בסדר. אני מדבר עם המועדון, עדיין אין לי ודאות לגבי באיזה יום תהיה החזרה. עד לרגע שבו הגעתי למשחק הזה עדיין לא הייתה החלטה. אני אחכה".

לעומתו, לוני ווקר, ג'ימי קלארק ואיפה לונדברג נמצאים בדובאי. מכבי תל אביב הודיעה כי "המועדון עושה מאמצים על מנת להעבירם לבלגרד בהקדם האפשרי".

הבא בתור שיגיע. מרסיו סנטוס/אודי ציטיאט

מכבי תל אביב נמצאת ברצף של ארבעה ניצחונות ביורוליג ועם מאזן 15:14, היא רחוקה שני משחקים בלבד מהמקום בפלייאין. המשחק הבא שלה אמור להיות ב-13 במרץ, אז תתארח במילאנו לקרב ישיר מול קבוצה עם מאזן זהה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully