חלוץ הפועל באר שבע, איגור זלטאנוביץ', צפוי לעזוב ביום חמישי את ישראל. כזכור, שלשום עזבו את הארץ כל השחקנים הזרים של הפועל באר שבע בדרכם למדינות האם שלהם, וזלטאנוביץ' היה היחיד מבין הזרים של באר שבע שהעדיף להישאר בביתו בעיר.
הזרים הגיעו לפני הצהריים בשבת לאילת ועברו את הגבול. חלקם למצרים וחלקם לירדן, ומשם המשיכו ליעדים נוספים בדרך לבתיהם. זלטאנוביץ' היה כאמור היחיד שנשאר בעיר הדרומית, אבל כעת הוא החליט גם לטוס והוא צפוי לעזוב את ישראל בחמישי במטרה להגיע לביתו בסרביה.
אחת הסיבות בגללן העדיף בשלב הזה להישאר הייתה העובדה שרק באחרונה נולד לו תינוק, אבל השבוע הוא אמור לקבל אישור נסיעה עבור הרך הנולד וברגע שיקבל זאת עד יום חמישי הוא יעזוב את הארץ כאשר לצידו נמצאת רעייתו וגם אמו.
עם עזיבתו של זלטאנוביץ', כל הסגל הזר של הקבוצה עזב את ישראל. כולם יכולים במדינות שלהם להתאמן ללא חשש לצאת מהבית וברגע שניתן יהיה לחדש אימונים ולהשיב את כולם לארץ הם יחזרו ויחברו למוליכת הליגה.
