וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרץ ועוזריו היו בסירקין. בפ"ת ערכו סבב שיחות עם השחקנים

28.2.2026 / 10:46

המאמן וחלק מהצוות התכוננו לאימון המסכם לקראת הפועל באר שבע, ואז החלו האזעקות. חלק מהזרים כבר מתורגלים ומכירים את ההתנהלות מסבבי עבר

תקציר: מכבי חיפה - הפועל פתח תקוה 1:0/ספורט1

הפועל פתח תקוה הייתה אמורה לקיים הבוקר (שבת) אימון לקראת משחק החוץ נגד הפועל באר שבע מחר בטרנר, אך בעקבות המצב הביטחוני וביטול המחזור בליגת העל, בוטל גם האימון עצמו.

המאמן עומר פרץ וחלק מעוזריו אף הגיעו בשעת בוקר מוקדמת למתחם האימונים בסירקין, כחלק מההכנה לאימון עצמו, אך מיד עם ההתרעות הראשונות פינו כולם את המתחם וחזרו לבתיהם. במועדון עשו סבב שיחות עם כל שחקני הקבוצה, בעיקר עם השחקנים הזרים, שעבור חלקם מדובר בעונה ראשונה בישראל.
עבור מארק קוסטה, קלה וצ'יפיוקה סונגה, זו אינה עונה ראשונה בישראל והם כבר מכירים את ההתנהלות מסבבי הלחימה הקודמים.

עומר פרץ מאמן הפועל פתח תקוה/לירון מולדובן

הפועל פתח תקוה שמדורגת כעת במקום השישי, מקדימה בארבע נקודות את מכבי נתניה שבמקום השביעי, כשנותרו עוד שני מחזורים לסיום הליגה הסדירה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully