וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השופט העניש את הטניסאי בזלזול, והעניק ליריבו את הניצחון

עודכן לאחרונה: 27.2.2026 / 13:36

תקרית חריגה: טרנס אטמן התמוטט פיזית בחום הכבד וביקש הפוגה קלה, שופט הכיסא לא התרגש ונתן אזהרת זמן שנייה - שהביאה לסיום המשחק בבושת פנים

טרנס אטמן הודח בצורה ביזארית מטורניר אקפולקו/מתוך הרשתות החברתיות

דרמה ואירוע שנוי במחלוקת בטורניר אקפולקו: הטניסאי טרנס אטמן הפסיד ברבע הגמר שלו מול מיומיר קצמאנוביץ' בנסיבות ביזאריות, לאחר ששופט הכיסא, ג'ימי פינוארגוטה, העניש אותו באזהרת זמן ("Time Violation") על רקע מצבו הפיזי הירוד, מה שהעניק ליריבו את נקודת המשחק ואת היצחון.

אטמן, שסבל מחום גבוה והקאות במהלך הלילה שקדם למשחק, נאבק בקושי רב בתנאי החום והלחות הקיצוניים בטורניר במקסיקו, שספג לא מעט ביקורת על התנאים בו. בתחילת המשחקון השלישי במערכה השנייה, כאשר התוצאה עמדה על 1:1 (לאחר שקצמאנוביץ' ניצח 3:6 במערכה הראשונה), אטמן ניגש לשופט וביקש זמן נוסף להתאושש.

"אני מקיא מאז הלילה, אני מזיע בטירוף", זעק אטמן לעבר השופט. "תירגע. תן לי חמש שניות, בסדר?". למרות שאטמן אכן קיבל טיפול רפואי ונטל כדורים לאחר המשחקון הקודם, השופט פינוארגוטה סירב להתרגש והעניק לו אזהרת זמן שנייה על אי-עמידה בזמנים - עבירה שהמשמעות שלה היא נקודה ליריב.

בעקבות האזהרה, המשחק הסתיים באופן מיידי בתוצאה 3:6, 3:6 לטובת קצמאנוביץ'. אטמן נותר המום לרגע על המגרש לפני שלחץ את ידו של יריבו, ולאחר מכן ניסה לשווא להתווכח עם השופט גם לאחר סיום המשחק הרשמי.

"אני מזיע כמו שלא הזעתי בחיים שלי, אני רועד", אמר אטמן המתוסכל. "קר לי, חם לי, אני לא מצליח לנשום. זה בדיחה". קצמאנוביץ' העפיל לחצי הגמר, שם יפגוש את פלאביו קובולי.

  • עוד באותו נושא:
  • אקפולקו

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully