וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חלוץ מכבי תל אביב השלים אימון מלא ועשוי לפתוח מול הפועל חיפה

עודכן לאחרונה: 26.2.2026 / 18:29

אבו פרחי טופל בהדרגה לאורך השבוע וכעת השלים אימון מלא ראשון. דיילה נוטה לפתוח עם אסנטה כמגן ימני ועם קמארה והייטור כבלמים (שבת, 19:30, ספורט2)

תיקתקנו, 26.2/ספורט1

חלוץ מכבי תל אביב סייד אבו פרחי השלים בצהריים אימון מלא ראשון השבוע בשורות הקבוצה והוא עשוי לפתוח בשבת (19:30, ספורט2) מול הפועל חיפה. אבו פרחי נפצע כזכור במשחק מול מ.ס. אשדוד בשבת האחרונה בבלומפילד והוחלף עם חשש למתיחה. לאורך כל השבוע טופל החלוץ והתאמן בהדרגה כאשר לפני הצהריים היום הוא התאמן לראשונה בצורה מלאה ומבחינת הצוות הרפואי והצוות המקצועי במכבי תל אביב, אם ישלים מחר אימון ומלא וירגיש טוב, הוא יהיה כשיר אפילו להרכב בשבת.

אם אכן יהיה כשיר, לא מן הנמנע שהמאמן רוני דיילה יילך איתו אם כי גם החלוצים האחרים הועמדו בכוננות. יונס מלדה שבעצמו סיים את המשחק האחרון עם פציעה קלה בשריר כשיר והתאמן באופן מלא כבר יומיים ואילו אלעד מדמון מחכה להזדמנות שלו אחרי שבאחרונה הפך לחלוץ השלישי של הקבוצה אחרי אבו פרחי ומלדה.

מי שלא התאמן היום ולא ישחק בשבת הוא כריסטיאן בליץ'. על פי האימון היום, דיילה נוטה לפתוח עם טייריס אסנטה כמגן ימני ועם מוחמד עלי קמארה והייטור.

דיילה יילך איתו? אבו פרחי/אודי ציטיאט

במכבי תל אביב רוצים לנצח ולשמור על פער סביר גם מהמקום הראשון לקראת המשחק מול הפועל באר שבע במחזור הבא, וגם לשמור על המקום השלישי ולא לתת להפועל תל אביב לחלוף על פניהם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully