וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קיליאן אמבפה נטש את האימון: "ייעדר מהגומלין מול בנפיקה"

למרות המסרים המרגיעים מצד המאמן ארבלואה, כוכב ריאל סובל מכאבים בברכו ובצרפת דווח כי הוא לא ישחק ברביעי בליגת האלופות

שערי השבוע/ספורט1

קיליאן אמבפה יחמיץ את משחק הגומלין של ריאל מדריד מול בנפיקה בשלב הנוקאאוט של ליגת האלופות, כך לפחות לפי דיווח ב"ל'אקיפ" הערב. מלך שערי לה ליגה, שלא הצליח לכבוש במשחק בפורטוגל וגם לא בהפסד לאוסאסונה, לא סיים את האימון המסכם לקראת המפגש מחר (רביעי, 22:00) וממשיך לסבול מכאבים בברכו השמאלית.

בניגוד למסרים המרגיעים מצד המאמן אלברו ארבלואה במסיבת העיתונאים שנערכה לפני האימון, תחילה טענו בצרפת כי אמבפה נמצא בספק רב למשחק והנטייה היא לאפשר לו לפחות כמה ימי מנוחה נוספים לאור הפציעה שמלווה אותו בשבועות האחרונים, ולאחר מכן כבר פורסם כי הוא "בוודאות מחוץ לסגל".

ארבלואה טען מוקדם יותר כי הכוכב עבר את כל הבדיקות הדרושות: "קיליאן מוכן לשחק מחר, וזה... בשלב הזה, זה הדבר החשוב ביותר. רציתי להדגיש את המחויבות שהוא מפגין. כלפי חבריו לקבוצה, כלפי הקבוצה שלו, כלפי המאמן שלו, כלפי המועדון, כלפי האוהדים. אני חושב שחשוב מאוד להבליט את המאמץ האדיר שקיליאן משקיע. שהוא מנסה לעזור לנו על המגרש. הוא שחקן שמכריע משחקים. אני חושב שכל מגן, כשהוא מתמודד מולו, יודע שהוא יכול להכריע משחק בכל פעולה. ו... ובכן... הוא מוכן למחר. אנחנו בטוחים שנזדקק לו, והוא יעשה משחק גדול".

קיליאן אמבפה עם ויניסיוס בתחילת האימון/GettyImages, OSCAR DEL POZO/AFP

ריאל ניצחה 0:1 במשחק הראשון משער של ויניסיוס. אם תעלה לשמינית הגמר היא תפגוש את ליברפול או טוטנהאם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully