וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אתלטיקו מדריד - קלאב ברוז' 1:1 (מחצית)

אחרי ה-3:3 בבלגיה, הקולצ'ונרוס מארחים את הגומלין בפלייאוף ליגת האלופות במטרה להעפיל לשמינית הגמר. סורלות (23) הכניע את מיניולה שהכדור חמק בין ידיו, אך אורדונייס (36) כיפר על השער העצמי מהמשחק הראשון עם שוויון מהיר

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 24.2/ספורט1

משחקי הגומלין בפלייאוף ליגת האלופות יוצאים לדרך, והמפגש הראשון צפוי להיות מסקרן במיוחד, כאשר אתלטיקו מדריד מארחת את קלאב ברוז' אחרי ה-3:3 המטורף בשבוע שעבר.

מאז שהביסה את ברצלונה 0:4 בגביע המלך לפני קרוב לשבועיים, אתלטיקו ספגה שתי שלישיות - תחילה ב-3:0 המפתיע מול ראיו ולאחר מכן מול ברוז' כמובן - אך בשבת האחרונה גברה 2:4 על אספניול, והיא תקווה להמשיך את המומנטום הנהדר במגרשה הביתי במפעל היוקרתי, בו לא הפסידה ב-90 דקות ב-19 משחקי נוקאאוט ושמרה על רשת נקייה ב-13 מ-17 המשחקים האחרונים. אנטואן גריזמן ירד לספסל וגם אדמולה לוקמן במפתיע נותר מחוץ ל-11, כך שאת ההתקפה של דייגו סימאונה מובילים אלכס באנה, אלכסנדר סורלות וחוליאן אלברס, שחוזר לעניינים לאחר תקופת בצורת.

בצד השני, ברוז', שחולמת להיות הבלגית השנייה במאה הנוכחית שמדיחה ספרדית, מגיעה במומנטום חיובי אך עם מאזן חוץ דל בספרד: ניצחון אחד בלבד לצד 6 תיקו ו-8 הפסדים.

המנצחת הערב תפגוש בשמינית הגמר את ליברפול או טוטנהאם. ההגרלה תיערך ביום שישי ב-13:00.

סורלות חזר להרכב וירה את שער היתרון/רויטרס

מהלך המשחק

דקה 10: ברוז' הראשונה שאיימה על השער. סטנקוביץ' בעט מכ-20 מטר, אובלק ירד היטב וקלט.

דקה 13: כמעט הראשון של אתלטיקו. רוחב מימין מצא את סימאונה, שהקדים את השוער, נגע בכדור כ-5 מטר מהשער, גלגל אותו החוצה וצנח אל הקרקע. לא היה מגע בין השניים והמשחק חודש.

דקה 18: הקצב המצוין נמשך, וזו שוב האורחת שכמעט כבשה! הוגו וטלסן כנראה כבר הכניע את אובלק, אך לא את האנצקו שהרחיק בנגיחה מקו השער.

דקה 23: גול! 0:1 לאתלטיקו מדריד. אובלק הריץ את סורלות למתפרצת בכדור ארוך, הבלם השתלט מצוין ובעט כדור חזק למרכז השער - מיניולה היה צריך להדוף, אך הכדור טס לו בין הידיים ופגש את הרשת.

sheen-shitof

עוד בוואלה

שוקלים לקחת הלוואה אך מפחדים? המדריך לצעדים פיננסים חכמים

בשיתוף הפניקס

אורדונייס שוב כבש, הפעם לשער הנכון/GettyImages, Angel Martinez - UEFA

דקה 36: גול! קלאב ברוז' חזרה ל-1:1! ז'ואל אורדונייס, שכבש שער עצמי אומלל ב-3:3 בבלגיה, נגח מקרוב את השוויון. כריסטוס צוליס הרים קרן משמאל, מכלה החליק את הכדור וחברו למרכז כבש.

דקה 38: כמעט מהפך! וטלסן נגח מכ-5 מטרים אחרי מהלך אישי נפלא של צוליס, אך אובלק מנע שער ודאי כשהצליח לגעת בכדור ממש על הקו.

דקה 45: שוב וטלסן המתין ברחבה, קיבל כדור וניצב מול אובלק, ופעם נוספת לא הצליח להכניע את השוער.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully