על פי בדיקה ראשונית שנערכה הבוקר (ראשון) באימון מכבי תל אביב, סייד אבו פרחי לא סובל מקרע בשריר וייתכן שיהיה כשיר כבר למשחק במחזור הקרוב נגד הפועל חיפה (שבת, 19:30).
כזכור, אתמול במהלך המשחק מול מ.ס אשדוד, בו כבש שער נאה, הרגיש חלוץ מכבי תל אביב את שרירי המפשעה והוחלף מיד. במכבי תל אביב חששו ודאגו מאוד מקרע, כי כמה דקות לאחר מכן המחליף של אבו פרחי, יונס מלדה, הרגיש אף הוא את השריר. מלדה כבר לא יכול היה לצאת, מכיוון שרוני דיילה ביצע את כל חמשת החילופים, ולכן הוא נשאר על כר הדשא עד הסיום. אבו פרחי הוחלף, ובמכבי תל אביב הביעו חשש מפציעה של החלוץ הראשון שלהם.
על פי הבדיקה הבוקר באימון, ההערכה הראשונית במכבי תל אביב היא שלא מדובר בקרע ושהשחקן ינסה לחזור להתאמן בהמשך השבוע. מחר יזכו השחקנים ליום מנוחה, וביום שלישי תחזור הקבוצה להתאמן.
המטרה, כפי שהובעה הבוקר על ידי השחקנים באימון, היא להשלים ניצחון במחזור הקרוב על הפועל חיפה על מנת להגיע במומנטום חיובי למשחק מול הפועל באר שבע במחזור ה-26, אשר ינעל את הליגה הסדירה בטרם יחל הפלייאוף.
