וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דאגה במכבי ת"א: הפציעות, השערים המעצבנים והפער בין הבית לחוץ

22.2.2026 / 7:11

האלופה חזרה למסלול הניצחונות עם 2:3 על מ.ס. אשדוד, אך שלושה שחקנים ייבדקו ובקבוצה מקווים שלא ייעדרו תקופה ארוכה. אכזבה מבן הרוש ומאנדרדה שהוחלפו במחצית

תקציר: מכבי תל אביב - מ.ס. אשדוד 2:3/ספורט1

שלוש פציעות מדאיגות הבוקר (ראשון) את מכבי תל אביב. הראשונה, הפציעה של כריסטיאן בליץ' בגב. הקשר הסרבי לא נכלל בסגל אתמול בניצחון 2:3 על מ.ס. אשדוד ובמועדון מקווים שהוא יוכל לחזור בקרוב ושזו לא פציעה משמעותית במיוחד, שתשפיע על כל המשך העונה של בליץ' בקבוצה.

שתי הפציעות האחרות הן של סייד אבו פרחי ושל יונס מלדה, וגם לגביהן נדרשות בדיקות וצילומים על מנת שניתן יהיה להעריך כמה זמן ייקח לשניהם לחזור לפעילות.

"לא יכול להיות ששחקנים לא יתאבדו על ההזדמנות"/אריאל שלום

במכבי תל אביב מרוצים הבוקר מהניצחון על אשדוד, אבל הרבה פחות מכך מרוצים מהאופן שבו הקבוצה שיחקה. ראשית, במכבי תל אביב בטוחים שניתן היה להרוג את המשחק הרבה יותר מהר ולא להגיע לדקות אחרונות מורטות עצבים. זאת ועוד, בקבוצה ממש לא אהבו את התפקוד בשני כדורים מהקרן מהם ידעה אשדוד לעשות שערים. "מכבי תל אביב לא יכולה להרשות לעצמה לספוג פעמיים מכדורי קרן", אמרו בקבוצה אתמול. "צריך לדאוג שזה לא יקרה שוב".

המאמן רוני דיילה הוציא אתמול בהפסקה את קרווין אנדרדה ואת נועם בן הרוש. הסיבות לכך היו מקצועיות ובמועדון טוענים: "לא יכול להיות שאחרי טדי ואיך שראינו, נבוא לבלומפילד ושחקנים לא יתאבדו על ההזדמנות שהם קיבלו", אמרו גורמים בקבוצה.

אמיר סהיטי, הליו וארלה וסייד אבו פרחי היו מנקודות האור במשחק ובמכבי תל אביב היה מי שציין אותם לטובה. דיילה ימשיך לדחוף את השחקנים לכדורגל התרפי והוא מקווה שהפער בין משחקים בבית לכאלה בחוץ, לא יהיה כל כך גדול.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully