וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מול דגלי פלסטין ואיחולי "מוות" לוויניסיוס: הסיוט של ריאל מדריד

הבלאנקוס עשויים לאבד את הפסגה אחרי 2:1 לאוסאסונה, במשחק שבו ויני המשיך לספוג נאצות. "אנחנו יכולים לעשות הרבה יותר", אמר ארבלואה

תקציר: ריאל מדריד עלתה לגמר הגביע אחרי ניצחון מטורף על ולנסיה/ספורט1

מאמן ריאל מדריד אלבארו ארבלואה הודה שקבוצתו "חייבת לשחק הרבה יותר טוב" לאחר הפסד 2:1 דרמטי לאוססונה בשבת, שקטע רצף של ארבעה ניצחונות ופגע בסיכויי האליפות של הבלאנקוס.

המשחק באצטדיון אל סדאר נפתח בלחץ מקומי, ואנטה בודימיר העלה את המארחים ליתרון בפנדל במחצית הראשונה. ריאל מדריד חזרה למשחק בדקה ה-73 בזכות ויניסיוס ג'וניור, שכבש את שערו החמישי בארבעת המשחקים האחרונים, אך המילה האחרונה הייתה שייכת לראול גרסיה. החלוץ כבש שער ניצחון מרהיב בדקה ה-90, שער שנפסל תחילה בטענת נבדל אך אושר לאחר בדיקת VAR, והעניק לאוססונה ניצחון ביתי ראשון על ריאל מזה 15 שנה.

כוכב ריאל מדריד ויניסיוס על רקע שחקני אוסאסונה החוגגים/GettyImages

"זה לא היה משחק טוב שלנו", אמר ארבלואה במסיבת העיתונאים. "אנחנו יכולים לעשות הרבה יותר. זה לא קל לשחק באמצע השבוע ואז בראשון, אבל אלו הדרישות של ריאל מדריד. חסרה לנו מהירות במשחק והנעת כדור מהירה יותר. כשאנחנו לא ב-100%, כל קבוצה יכולה לנצח אותנו." המאמן התייחס גם למצבו של קיליאן אמבפה והבהיר כי השחקן כשיר וניהול הדקות שלו נעשה בתיאום עם הצוות הרפואי.

sheen-shitof

עוד בוואלה

רוצים להנות מאינטרנט מהיר וחבילת טלווזיה בזול? זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

לצד הדרמה על הדשא, אירועים מכוערים נרשמו ביציעי אל סדאר. קבוצת האוהדים הרדיקלית של אוססונה, "Indar Gorri", הקניטה את ויניסיוס ג'וניור בקריאות "ויניסיוס, תמות!" כבר בזמן החימום, קריאות שחזרו על עצמם לאורך כל ההתמודדות. הברזילאי היה גם השחקן שספג את שריקות הבוז הצורמות ביותר עם הקראת ההרכבים. מיותר לציין שביציע הפנאטי הונפו גם דגלי פלסטין. האירועים מגיעים בטיימינג רגיש במיוחד עבור הכוכב הברזילאי, כמובן, אחרי הסערה הגזענית נגדו בליסבון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully