הפועל תל אביב הודיעה היום (חמישי) כצפוי על צירופו של הפורוורד האמריקאי קסלר אדוארדס עד לסיום העונה. הפורוורד, שיוכל לשחק רק ביורוליג, יצטרף לקבוצה בימים הקרובים וצפוי להיות חלק מסגל הקבוצה כבר במשחק נגד מילאנו ביום חמישי הבא.
"קסלר מצטרף אלינו כדי להוסיף גודל ואתלטיות. הוא יכול לשחק בעמדות 3 ו-4, ואנחנו מצפים לראות את ההשתלבות שלו בקבוצה וההסתגלות שלו לסגנון המשחק שלנו", אמר המאמן דימיטריס איטודיס, "שוחחנו איתו ואנחנו מצפים שיביא איתו את ההתלהבות שלו, האינטנסיביות בהגנה והנוכחות האתלטית שלו למגרש. בהתקפה היכולת שלו לרווח את המשחק ולקלוע לשלוש תעזור לקבוצה. אנחנו שמחים לקבל אותו למשפחת הפועל".
המנהל המקצועי, ג'ורג' חינאס הוסיף: " קסלר הוא שחקן שיכול לעזור לנו בעמדות הפורוורד. הוא משחק עם אנרגיה ומביא איתו אתלטיות. הוא מסוגל לקלוע באחוזים טובים. הוורסטיליות שלו מעניקה לנו אפשרויות נוספות הן בהתקפה והן בהגנה. אנחנו שמחים לקבל אותו למשפחת הפועל תל אביב."
אדוארדס (25, 2.03) הוא בוגר אוניברסיטת פפרדיין, שהגיע לברוקלין במדיה שיחק 62 משחקים במשך שנתיים. במהלך עונת 2022/23 נשלח לסקרמנטו ובמשך עונה וחצי שיחק 76 משחקים בקינגס, בעיקר בדקות הסיום של המשחקים. התקופה המשמעותית שלו ב-NBA הייתה בעונה שעברה בדאלאס הפצועה, אז קיבל 15 דקות בממוצע במשך 40 משחקים ורשם 4.2 נקודות ו-2.9 ריבאונדים למשחק.
לכל אורך אותן תקופות אדוארדס שיחק גם בליגת הפיתוח. הקיץ חתם בגראנד ראפידס, קבוצת הפיתוח של דטרויט ועד כה רושם במדיה 14.1 נקודות ו-7.6 ריבאונדים למשחק.
