וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל ירושלים רוצה את ז'ליקו אוברדוביץ' לעונה הבאה

19.2.2026 / 12:59

המאמן המעוטר באירופה ינחת בבירה? על פי גורמים בסרביה, האדומים מקווים לצרפו בקיץ. אוברדוביץ' לוואלה ספורט: "הצהרתי בעבר שעד יוני לא מתכוון להתעסק בכדורסל". ליונתן אלון אין חוזה לעונה הבאה

דאבל דריבל עונה 1 פרק 43/מערכת וואלה

הפועל ירושלים מקווה להוציא לפועל בקיץ את אחד המהלכים הגדולים שהיו בספורט הישראלי. גורמים בסרביה סיפרו היום (חמישי) לוואלה ספורט שהאדומים הביעו עניין במאמן המעוטר באירופה, ז'ליקו אוברדוביץ', שהתפטר לפני כמה חודשים מפרטיזן בלגרד.

אוברדוביץ' אמר היום בשיחה עם וואלה ספורט: "הצהרתי כבר בעבר שעד חודש יוני אני לא מתכוון להתעסק בכדורסל, אני אדם פרטי".

המאמן הנוכחי, יונתן אלון, יסיים את חוזהו בקיץ, ולאחרונה חתם על הסכם ייצוג עם סוכנות השחקנים והמאמנים של אוקטגון, אותה מוביל בארץ אבי אבן.

בירושלים שואפים להיכנס ליורוליג דרך היורוקאפ, או דרך חוזה ביורוליג. האדומים העפילו לרבע גמר היורוקאפ ויקוו להגיע רחוק במפעל, כפי שעשתה הפועל תל אביב בעונה שעברה.

ז'ליקו אוברדוביץ'/GettyImages, Oliver Bunic/AFP
מאמן הפועל ירושלים יונתן אלון/ברני ארדוב

אוברדוביץ' בן ה-65 זכה ביורוליג תשע פעמים בעבר. הוא אימן את פרטיזן בלגרד, חובנטוד בדאלונה, ריאל מדריד ובנטון טרוויזו - לפני שהגיע לפנאתינייקוס בה עמד על הקווים במשך 13 שנה. אחרי השנים הארוכות באתונה, המשיך לשבע עונות בפנרבחצ'ה ולחמש עונות בפרטיזן בלגרד. מלבד הזכיות ביורוליג, הסרבי זכה פעמיים בגביע ספורטה, 11 פעמים באליפות יוון, ו-4 פעמים באליפות טורקיה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully