וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בן שמעון נפתח: רגע השפל, האתגר הגדול ומנור סולומון

עודכן לאחרונה: 19.2.2026 / 9:06

מאמן הנבחרת מדבר על הרצון להעפיל ליורו ("אנחנו במקום אחר"), ההבטחה של מנור ("מאמין לו") והאסיפה יוצאת הדופן אחרי התבוסה בנורבגיה

מאמן נבחרת ישראל רן בן שמעון אחרי ה-1:4 על מולדובה/ההתאחדות לכדורגל

מאמן נבחרת ישראל רן בן שמעון מעריך שיש לנבחרת סיכויים טובים להעפיל ליורו 2028 דרך אחת מהפלטפורמות הקרובות בהן תשתתף הנבחרת. הראשונה תהיה ליגת האומות שתיפתח בחודש ספטמבר והשניה בהמשך, מוקדמות יורו 2028. בן שמעון נתן אתמול (רביעי) הרצאה במהלך הכנס השני לאנליטיקה וטכנולוגיה באוניברסיטת רייכמן. במהלך ההרצאה שלו אמר בן שמעון: "הגענו לרגע שמחמאות על משחקים טובים כבר לא יספיקו. אנחנו במקום אחר עכשיו. אנחנו רוצים תוצאות".

"אני מאמין לשחקנים שיש בנבחרת ישראל. אני משוכנע שזה החלום הכי גדול שלהם"/אודי ציטיאט

בן שמעון הקרין קטע קצר שבו מדבר מנור סולומון, מהשחקנים הבולטים בנבחרת. סולומון אמר שהחלום שלו היה לשחק באירופה וכעת החלום שלו הוא להגיע עם נבחרת ישראל לטורניר גדול. "אני מאמין למנור. אני מאמין לשחקנים שיש בנבחרת ישראל. אני משוכנע שזה החלום הכי גדול שלהם ואנחנו נרצה להגשים את החלום הזה ולהיות ביורו 28", אמר בן שמעון, שחשף עוד בהרצאה שלו בכנס כי למחרת התבוסה לנבחרת נורבגיה באוסלו הוא ערך אסיפה בשעה יוצאת דופן.

"כבר בשמונה בבוקר ישבנו לאסיפה", סיפר בן שמעון ואפילו הקרין את הוידאו מהאסיפה שנערכה במלון בנורבגיה. "כשאתה מאמן קבוצה וחוטף את התבוסה אתה יכול לפעמים גם לתת לשחקנים להתבשל בתוך עצמם ולהמתין כמה ימים", אמר בן שמעון. "אבל אנחנו היינו צריכים לשחק מיד אחרי זה מול איטליה וכשאתה מאמן נבחרת אתה לא יכול לחכות. אין לך זמן לזה. אז בבוקר שאחרי המשחק כבר בשעה 8:00 עוד לפני ארוחת הבוקר עשינו אסיפה ואני חיפשתי רק את הדברים החיוביים שאפשר להגיד אחרי תבוסה כזאת שהייתה הרגע הכי קשה שלנו כנבחרת בקמפיין הקודם".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully