וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שביעות רצון במכבי חיפה: "שברנו אותם מהר, רטנר הוא נכס לשנים"

עודכן לאחרונה: 16.2.2026 / 8:06

במועדון החמיאו לבנסון ואוחנה על היכולת ב-0:4 על סכנין, ומצפים לחזרת הפצועים: "העונה לא מוצלחת, אבל לפחות נרוויח תחרות על ההרכב"

תקציר ליגת העל: מכבי חיפה - בני סכנין 0:4/ספורט1

שביעות רצון גדולה מאוד במכבי חיפה לאחר הניצחון על בני סכנין. עוד לפני המשחק חששו בחיפה כי דווקא בשל האירועים בסוף השבוע בסכנין, היריבה תגיע אגרסיבית ונחושה מאוד, ולכן בצוות המקצועי ביקשו מהשחקנים ללחוץ גבוה ולנסות לכבוש שער מוקדם. ליסאב עיסאת כבש בדקות הראשונות ובחיפה מעידים כי הם מרגישים שזה מה שפתח את המשחק והפך אותו לחד-צדדי לחלוטין. "ידענו שדווקא בגלל כל מה שקרה, אם נכבוש שער מהיר זה יוריד את הרוח אצל סכנין", קבע גורם בחיפה, "ואם השער הראשון לא היה נכנס, הם היו צוברים יותר ביטחון והופכים לאגרסיביים יותר". עיסאת, שרק לפני כמה ימים חתם על חוזה חדש, זוכה למחמאות, ולאחר עליות וירידות העונה הצליח לקבע שוב את מעמדו כשחקן הרכב, גם תחת ברק בכר.

הרבה סיבות לאופטימיות. בנסון/קובי אליהו

מי שזכה למחמאות גדולות היה נבות רטנר. השחקן הצעיר ממשיך לקבל את הקרדיט בהרכב ובחיפה מתמוגגים מהיכולת ובעיקר מהביטחון שהוא מפגין. "למרות הניצחון אתמול, ברור לכולם שהעונה הזו עד כה רחוקה מלהיות מוצלחת", קבע אותו גורם, "אבל אם יש משהו טוב מאוד לקחת מהעונה הזו זה את נבות. זה שחקן להרבה מאוד שנים קדימה". בחיפה מבינים שלמרות הניצחון הם עדיין במקום החמישי, מקום שאינו מקנה כרטיס לאירופה. "היה חשוב מאוד לנצח כדי להישאר במאבק על מקומות 3-4", אמר שחקן בכיר בחיפה, "אין לנו יותר מדי אפשרויות למעוד ואנחנו חייבים להישאר צמודים לקראת הפלייאוף, שם יהיו משחקים ראש בראש ונוכל באמת להשיג את המטרה הנוכחית - כרטיס לאירופה".

עוד בוואלה

חופשות במחירים מפתיעים, במרחק של קליק . להזמנה >>

לכתבה המלאה

רווח גדול. רטנר/קובי אליהו

מי שעוד זכה למחמאות והלהיב את אנשי הקבוצה הוא מנואל בנסון. הקשר שהגיע מהצ'מפיונשיפ סיים עם שני בישולים, ובחיפה משוכנעים שכל עוד יהיה כשיר, הירוקים ייהנו מיכולותיו והוא יהיה אחד השחקנים המובילים בקבוצה. בנסון רצה להמשיך על המגרש, אך בצוות המקצועי והרפואי רוצים להכניס אותו לעניינים בהדרגה כדי לא להעמיס עליו ולמנוע פציעה, ולכן הוחלט להחליפו. מי שרשם לראשונה שבעים דקות אתמול הוא מיכאל אוחנה. בקבוצה מרוצים הן מהיכולת של השחקן שכבש אתמול, והן מכך שהוא נכנס יותר ויותר לעניינים מבחינת דקות משחק ורצף משחקים בעצימות גבוהה.

בגזרת הפציעות, דולב חזיזה ישב אתמול על הספסל וצפוי לקבל דקות משחק כבר ביום שבת נגד הפועל פתח תקווה. עלי מוחמד צפוי לשוב בתוך כשבועיים, כאשר התקווה היא שגם איתן אזולאי יחזור בתוך שבועיים עד שלושה. בחיפה מודעים לכך שברגע שיחזרו הפצועים הקרב על ההרכב יהיה גדול יותר, אך בצוות המקצועי הבהירו שזהו מצב רצוי; לאורך רוב העונה היה חסר עומק איכותי, וכעת, עם חזרת הפצועים, תהיה סוף סוף תחרות אמיתית על מקום ב-11.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully