טלטלה נוספת במארסיי: מהדי בנעטיה הודיע כי הוא מתפטר מתפקידו כמנהל הספורטיבי של המועדון, כך אישר בפוסט שפרסם באינסטגרם. ההתפטרות מגיעה ימים ספורים לאחר עזיבתו של המאמן רוברטו דה זרבי, שסיים את דרכו במועדון בהסכמה הדדית בתחילת השבוע אחרי ה-5:0 מול פריז סן ז'רמן.
דה זרבי עזב בלילה שבין שני לשלישי, ובנאטיה קשר כבר בעבר את עתידו בזה של המאמן האיטלקי. עזיבתו של דה זרבי העלתה סימני שאלה גדולים לגבי המשך דרכו של שחקן העבר המרוקאי, שהציע את התפטרותו מוקדם יותר השבוע, אך הנהלת המועדון סירבה לקבלה באותו שלב.
עם זאת, לאחר 2:2 מול שטרסבורג בשבת - משחק שלווה במחאות מצד האוהדים - בנעטיה החליט לעזוב באופן סופי. לדבריו, ההתפטרות לא "הוצעה" אלא "נקבעה".
בפוסט הפרידה כתב כי קיבל את ההחלטה כבר ביום שני שעבר, שעות לפני עזיבתו של דה זרבי. "אני עוזב עם התחושה שנתתי את המקסימום ברמה המקצועית, אך עם הצער שלא הצלחתי להרגיע את האווירה סביב הקבוצה - שלדעתי מסוגלת בבירור לעמוד ביעדים שנקבעו לה", ציין.
כעת מארסיי תצטרך למנות גם מאמן חדש וגם מנהל ספורטיבי חדש. על פי הדיווחים בצרפת, חביב בייה, לשעבר בראן, הוא המועמד המוביל לתפקיד המאמן.
