הפועל ירושלים תנעל מחר (רביעי, 21:00, שידור ישיר בספורט 3) את הופעותיה בשלב הבתים של היורוקאפ במשחק חוץ נגד ונציה האיטלקית. האדומים מגיעים למשחק מהמקום הראשון בבית א', בעוד ונציה מדורגת במקום הרביעי.
המשמעות של המשחק לירושלים היא ברורה. ניצחון על ונציה ייתן לה את יתרון הביתיות עד לגמר היורוקאפ. הפסד מנגד, והיא תצטרך שבורק תפסיד במשחק המקביל לבודוצ'נוסט. ניצחון של הצרפתים והפסד של ירושלים, יקבע כי לירושלים יהיה יתרון ביתיות רק עד חצי הגמר, אלא אם בורק לא תעפיל למשחק הגמר.
בירושלים רואים במשחק כמשמעותי לקראת המשך הדרך במפעל, והעבירו את המסר לשחקנים. האדומים יצאו כבר אתמול לאיטליה, ועשו מסע לא פשוט שכלל טיסה למילאנו ומשם נסיעת אוטובוס לונציה. היום תקיים הקבוצה את האימון המסכם לקראת ההתמודדות.
מי שלא ישחק מחר, ובירושלים יגלו בקרוב כמה זמן ייעדר הוא הפורוורד נמרוד לוי שסובל שוב מבעיה בכף רגלו. במועדון העריכו כי לוי יצטרך להחמיץ תקופה לא קצרה של משחקים, והוא לא יעמוד גם לרשות נבחרת ישראל במוקדמות אליפות העולם בחלון פברואר.
