מועדון הכדורסל פריז (Paris Basketball) הפך לקבוצת היורוליג השלישית המאמצת רשמית את הגדרת העבודה של הברית הבין-לאומית לזכרון השואה (IHRA) למאבק באנטישמיות. המהלך בוצע במסגרת מיזם "One Team One People" , שמוביל המרכז לאימפקט יהודי (CJI) ונועד להציב גבולות ברורים נגד גילויי שנאה בספורט ובחברה בכלל.
בטקס, שהתקיים באירוח מועדון באיירן מינכן ובסמוך ליום הזיכרון הבינלאומי לשואה, נכחו דמויות בכירות מעולמות הספורט, הדיפלומטיה והקהילה היהודית, וכן, הקונסולים הכלליים של ישראל וצרפת במינכן.
פריז מצטרפת בכך למגמה גוברת בכדורסל האירופי, בעקבות אימוץ ההגדרה על ידי הקבוצות הפועל תל אביב ופרטיזן בלגרד. המהלך הנוכחי הוא המשך ישיר למפגש אסטרטגי שנערך בפריז באוקטובר האחרון, שבו השתתפו ראשי המועדונים ואונסק"ו.
רוברט זינגר, יו"ר המרכז לאימפקט יהודי, בירך על המהלך: "הספורט הוא שפה אוניברסלית של חיבור ודיאלוג. דרך יוזמת "One Team One People" אנו מוכיחים שגם בעידן של עלייה באנטישמיות ובקיטוב, ניתן לבנות גשרים של תקווה ואנושיות. המחויבות של מועדון כמו פריז היא ניצחון לערכי הסובלנות".
