אופטימיות בהפועל תל אביב כי יצליחו להשלים את עסקת נייג'ל הייז-דיוויס ביממה הקרובה. האדומים הגישו הצעה כספית גבוהה מאוד, שעל פי דיווחים באירופה נעמדת על 10 מיליון דולר לשנתיים וחצי, ובקבוצה מאמינים כי תתקבל תשובה חיובית מהשחקן וסוכנו. לקבוצה יש אינדיקציות כי הפורוורד של פיניקס סאנס יעדיף את ההצעה על פני זאת של פנרבחצ'ה.
הייז-דיוויס עזב בינתיים את ארה"ב ונחת בברצלונה. אם אכן יחתום, ולא ישחק השבוע במשחק החוץ מול ז'לגיריס קובנה, הופעת הבכורה שלו תיאלץ להידחות עד 26 בפברואר, שכן בשבוע הבא היורוליג נמצאת בפגרה ובמשחקי ליגת העל הוא לא יוכל לקחת חלק.
לאחר ההפסד להפועל ירושלים, נשאל המאמן דימיטריס איטודיס על הסיכוי שהייז-דייויס יגיע ואמר: "אני לא יכול להגיב על זה כרגע. להפועל תל אביב יש עיניים ואוזניים בכל מקום, אנחנו עוקבים אחרי כל מה שקורה בשוק".
הפורוורד בן ה-31 (2.01 מטר) מיעט לשחק בשורות אחת מהפתעות העונה ב-NBA, ורשם העונה 7.2 דקות בלבד למשחק (1.3 נקודות, 1.2 ריבאונדים). הייז-דייויס פרץ אשתקד כאחד השחקנים הטובים ביבשת, והגיע לשיא כשהוליך את פנרבחצ'ה לזכייה ביורוליג ונבחר ל-MVP של הפיינל פור.
