וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המחליף של שמיר? פרדראג קרוניץ' במו"מ עם הפועל חולון

8.2.2026 / 18:41

המאמן הבוסני שאימן במשך שנים בליגה הגרמנית, ועבד גם בפולין וביפן, נמצא בשיחות עם הסגולים ועשוי להעביר את המשחק נגד ריטאס וילנה השבוע באירופה. פוטר העונה מאולדנבורג

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 8.2/ספורט1

הפועל חולון נמצאת במשא ומתן עם המאמן הבוסני פרדראג קרוניץ' על חוזה עד לסיום העונה, כך נודע לוואלה ספורט. המאמן אף עשוי לחבור לקבוצה בסמוקוב ולהדריך אותה בהתמודדות נגד ריטאס וילנה, כשהוא מחליף את יואב שמיר שסיים את דרכו.

קרוניץ' בן ה-58 החל את קריירת האימון שלו בבוסניה ובתחילת שנות ה-2000 הגיע לגרמניה לבון כעוזר מאמן. הוא אימן את בון משנת 2001 עד 2005, ולאחר מכן המשיך לחמש עונות באולדנבורג, ועונה נוספת בביירות'. הוא המשיך לתקופה מסוימת בפולין, לפני שחזר לשלוש שנים מוצלחות בבון.

אחרי שנתיים ברוסיה, חזר שוב לגרמניה ובשנים האחרונות עבר בין גרמניה שם אימן את מידלדויטשר לליגה היפנית. את העונה הנוכחית פתח באולדנבורג ממנה פוטר בדצמבר.

יחבור לקבוצה בסמוקוב? פרדראג קרוניץ'/GettyImages, Maja Hitij

חולון מדורגת במקום השישי בטבלת ליגת העל עם תשעה ניצחונות ושבעה הפסדים. ב-BCL מדורגת הקבוצה במקום האחרון עם שלושה הפסדים משלושה משחקים והיא אף הודחה מהגביע נגד הפועל העמק ברבע הגמר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully