וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזרה מאכזבת לרז הרשקו, עדלינה נוביצקי נעצרה בבית הניחומים

8.2.2026 / 16:44

סגנית האלופה האולימפית (מעל 78 ק"ג) הפסידה בקרב הראשון שלה בגרנד סלאם פריז, נוביצקי (עד 70 ק"ג) ניצחה פעמיים אך לא הגיעה לקרב על הארד

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 8.2/ספורט1

אחרי מדליית הארד הסנסציונית של יצחק אשפיז, המשלחת הישראלית סיימה היום (ראשון) את חלקה בגרנד סלאם פריז בג'ודו ללא הישגים נוספים. חזרה מאכזבת הייתה לרז הרשקו, סגנית האלופה האולימפית במשקל הפתוח (מעל 78 ק"ג) ששבה להתחרות לאחר פציעה בשריר הירך האחורי ונכנעה באיפון ליוליה טולופואה מצרפת כבר בקרב הראשון שלה.

יולי מישינר, אלופת ישראל במשקל זה, עלתה שלב על חשבון יריבה מטוגו והפסידה לצרפתייה לאה פונטן, שזכתה בגרנד סלאם פריז בשנה שעברה.

עדלינה נוביצקי (עד 70 ק"ג) הצליחה קצת יותר. היא החלה עם ניצחונות על מליסה מיירס מארה"ב ומרים בוטקרייט מגרמניה, ונשרה לבית הניחומים בעקבות הפסד ברבע הגמר לטאיס פינה הפורטוגלית. הספרדייה איי צונודה רוסטנט ניצחה אותה בבית הניחומים ומנעה ממנה הגעה לקרב על מדליית הארד. באותו משקל התחרתה גם מאיה קוגן, שהפסידה באיפון לג'ויה וטרלי משוויץ.

גם היא הודחה על ידי יריבה מקומית. יולי מישינר/GettyImages, Pixsell/MB Media

אצל הגברים, איתי ביביטקו (עד 81 ק"ג) ספג שלושה עונשים והפסיד בקרב הראשון לבנדק טות ההונגרי. רוי סיוון (עד 90 ק"ג) התחיל עם ניצחון על יריב מסרביה, אבל הפסיד לאחר מכן ליווני תאודורוס צלידיס. יוסיף סימין (עד 100 ק"ג) ניצח יריב מסין בעזרת שני יוקו והפסיד בשמינית הגמר לרוסי ניאז בילאלוב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully