וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מה הוא חיפש שם? הטניסאי בדק את הנייד בשיא המשחק - והפסיד

עודכן לאחרונה: 5.2.2026 / 18:44

רגע לפני ניצחון במונפלייה, אומבר (38) הציץ במסך הסלולרי בעיצומו של שובר שוויון מכריע והודח לאחר איבוד ארבע נקודות ברצף

תיקתקנו, 5.2/ספורט1

אליפות אוסטרליה הפתוחה סיפקה לא מעט רגעים ביזאריים, אך נדמה שהמקרה הגדול של עונת הטניס הגיע אתמול (רביעי). במהלך טורניר מונפלייה, אוגו הומבר, המדורג 38 בעולם, ביצע עצירה יזומה באמצע שובר שוויון של המערכה השלישית והמכרעת, כדי לבדוק את הטלפון הנייד שלו. לא פחות ולא יותר.

הומבר, בן ה-27, הגיע לטורניר הראשון שלו מאז ההפסד בסיבוב הראשון במלבורן, ודווקא את השבוע בצרפת הוא פתח היטב עם ניצחון על בוטיק ואן דה זאנדסחולפ, אך בשמינית הגמר, מול בן ארצו אדריאן מנארינו (70), הוא נגרר למערכה שלישית ול"טיי ברייק" דרמטי.

ברגע שבו נראה היה שהוא מתקרב לניצחון עם 3:4 בשובר השוויון, ורגע לפני ההגשה שלו, הוא ניגש לספסל, חיטט בתיק, שלף את הסלולרי והציץ במסך לשבריר שנייה. מיד לאחר מכן הוא סימן התנצלות לשופט ולמנארינו וחזר לשחק, אבל ההפסקה הקצרה התבררה כנקודת מפנה.

מאותו רגע המשחק ברח לו מהידיים, במכוון או שלא, והומבר איבד את ארבע הנקודות הבאות ברציפות (כולל שתי הגשותיו), וסיים את הערב בהפסד 6:7 (4:7), 6:3, 6:7 (4:7).

הקטע החריג הצית גל ספקולציות ברשתות. חלק מהגולשים תהו האם מדובר בהסחת דעת רגעית או במקרה קיצוני שחייב אותו לגשת לנייד, בעוד אחרים העלו השערות פרועות יותר סביב ההחלטה לגשת לטלפון בזמן משחק, בעיקר בגלל התזמון.

נכון לעכשיו, הומבר עצמו לא סיפק הסבר פומבי לתקרית, מה שרק תורם לכך שהדיון סביבו יימשך ולעננה הענקית שמרחפת סביב ההפסד הזה.

  • עוד באותו נושא:
  • טניס

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully