וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תמורת כ-400 אלף יורו: סוכמה העברת בקארי קונאטה למכבי נתניה

עודכן לאחרונה: 5.2.2026 / 20:08

המועדון הודיע כי הבלם בן ה-22, שהיה שחקן הרכב בקריוובס האוקראינית, יחתום על חוזה לשלוש שנים וחצי בכפוף לבדיקות רפואיות

תקציר: הפועל תל אביב - מכבי נתניה 0:2/ספורט1

מכבי נתניה ממשיכה להתחזק. הבוקר (חמישי) היא השלימה את רכישתו של הבלם בקארי קונאטה, 22, שמגיע מקבוצת קריוובס האוקראינית. קונאטה, יליד מאלי, צפוי להגיע בימים הקרובים לישראל ויחתום על חוזה ל-3.5 שנים במדי היהלומים.

מכבי נתניה צפויה לשלם עבורו כ-400 אלף יורו, כאשר השחקן יעבור בישראל בדיקות רפואיות ויחתום כאמור באופן רשמי על חוזהו.

בערב פרסם המועדון הודעה לפיה: "מועדון הכדורגל מכבי נתניה שמח להודיע כי הגיע לסיכום, בכפוף לבדיקות רפואיות, עם הבלם בקארי קונאטה ממאלי שנרכש מקבוצת קריוובס האוקראינית וחתם במועדון לשלוש עונות וחצי עם אופציה לעונה נוספת. בהצלחה קונאטה!".

בקארי מגיע בכושר משחק, לאחר שהיה שחקן הרכב קבוע בקבוצתו האוקראינית, אותה מאמן אקס מכבי תל אביב, פטריק ואן לוון. הוא צפוי להיות חיזוק משמעותי מאוד למרכז ההגנה של מכבי נתניה, שהודיעה אמש על צירופו של הקשר הצרפתי וילאן סיפריאן, אקס פארמה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully