וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עברה את זה בשלום: 1:2 לברצלונה על אלבסטה בדרך לחצי הגמר

הקבוצה מליגת המשנה, שהעיפה את ריאל מדריד בשמינית, לא הצליחה לחולל סנסציה נוספת. לאמין ימאל (39) ואראוחו (56) כבשו למחזיקת הגביע, המארחת רק צימקה

תקציר, גביע ספרדי: אלבסטה - ברצלונה 2:1/ספורט1

אלבסטה הדהימה את ריאל מדריד עם ניצחון ביתי 2:3 בשמינית הגמר בתוספת הזמן, ואמנם גם הערב (שלישי) היא הצליחה להפתיע עם שער מאוחר, אבל נכנעה 2:1 למחזיקת הגביע ברצלונה, שהפכה לראשונה שמעפילה לשלב ארבע האחרונות בגביע המלך בספרד.

ראפיניה חסר לברצלונה עקב פציעה קלה, אך האנזי פליק עלה עם שאר הכוכבים כדי להפחית ככל שניתן את הסיכוי לסנסציה. המשמעות היא שפרנקי דה יונג עלה בקישור, דני אולמו לפניו ובכנפיים הוצבו מרכוס רשפורד ולאמין ימאל. רוברט לבנדובסקי שב לחוד על חשבונו של פראן טורס.

אלבסטה הצליחה למנף את הניצחון המטורף על ריאל מדריד גם בליגת המשנה בספרד, ומאז טיפסה למקום ה-12 בזכות שלושה ניצחונות והצליחה לברוח מקרבות התחתית שבהם הסתבכה. עם זאת, ההיסטוריה מראה שלאלבסטה ניצחון אחד בלבד על ברצלונה ב-14 מפגשים מאז יוני 1995 - השנה האחרונה שבה הקבוצה השתתפה ברבע גמר גביע המלך, עד היום.

כאמור אלבסטה הצליחה להקשות על ברצלונה וסיכנה את שערו של ז'ואן גרסיה, אבל בסופו של דבר לא עמדה בלחץ. לאמין ימאל (39) כבש בנגיעה בבעיטה יפהפה לפינה הרחוקה, הבלם והקפטן רונלד אראוחו עלה מעל כולם לכדור קרן של רשפורד כדי לקבוע 0:2 בדקה ה-56, ואלבסטה לא אמרה נואש והצליחה לצמק בדקה ה-87, אבל תישאר עם המחמאות בלבד. ברצלונה עשתה את מה שריאל מדריד לא הצליחה ועלתה לחצי גמר גביע המלך.

בעיטה מושלמת לפינה הרחוקה. לאמין ימאל/GettyImages, Angel Martinez

מהלך המשחק

דקה 7: רשפורד מאוד פעיל בפתיחה, אבל לא מצליח לסיים. אולמו מצא אותו בכדור עומק פנטסטי, האנגלי החמיץ מעמדה קורצת.

דקה 39: גול! 0:1 לברצלונה. לאמין ימאל קיבל כדור על סף הרחבה ובעט בנגיעה לפינה הרחוקה, לשוער לא היה שום סיכוי.

דקה 45+1: אולמו כמעט הכפיל בנגיחה, הכדור חלף סנטימטרים ליד הקורה ויצא.

דקה 47: שתי דקות בתוך המחצית השנייה, רשפורד הציב את אולמו מול השער, אך אחד משחקני ההגנה של אלבסטה הרחיק מהקו.

דקה 56: גול! 0:2 לברצלונה. הקפטן אראוחו עלה מעל כולם לכדור קרן ומקרוב הכפיל את היתרון בנגיחה.

למה לשלם הרבה?

3 מנויים ב-75 שקלים וגם חודש חינם! וואלה מובייל חוסכת המון

לכתבה המלאה

צמד הכובשים של ברצלונה. אראוחו ולאמין/GettyImages, Alvaro Medranda/Quality Sport

דקה 58: לבנדובסקי יכול היה להצטרף לחגיגה, אבל מכעשרה מטרים בעט כדור חלש לידיים של השוער.

דקה 68: פראן טורס שעלה מהספסל קיבל כדור פנטסטי מלאמין, השוער סגר את הפינה הקרובה מצוין והדף לקרן.

דקה 87: גול! אלבסטה לא מוותרת. נגיחה גדולה של חאבי מורנו מכדור נייח הכניעה את גרסיה. 2:1.

דקה 90: פראן טורס הגיע מול השוער לכדור רוחב של מרטין ונראה היה שסגר עניין, אך השער בסופו של דבר נפסל בגלל נבדל. 1:2 לברצלונה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully