וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שון וייסמן כבש אך הודח מהגביע, 90 דק' לרמזי ספורי

עודכן לאחרונה: 30.1.2026 / 23:00

החלוץ לא מנע מקבוצתו האוסטרית לספוג מהפך בדקות הסיום, קשר אנטליאספור סיים ב-1:1, למקין השלים 90 דק' במדי טוונטה בתיקו הדרמטי מול נאק ברדה

תיקתקנו, 28.1/ספורט1

ערב שישי גדוש התנהל הערב עבור הליגיונרים שלנו, ובמוקד היה שון וייסמן, שאמנם כבש עבור קבוצתו, אך הודח מהגביע האוסטרי.

* וייסמן כבש את שערו השישי העונה בכל המסגרות והראשון שלו בגביע, אבל זה לא הספיק לבלאו וייס לינץ שנעצרה ברבע הגמר והודחה. החלוץ הישראלי, שהשלים 90 דקות, העלה את קבוצתו ל-0:2 בדרבי הלינצי בדקה ה־18, אלא שלאסק חזרה למשחק, הפכה ל-2:3 והבטיחה בדקה ה-83 את הכרטיס הראשון לחצי גמר הגביע האוסטרי.

* רועי קהת שיחק מחצית כמחליף וספג כרטיס צהוב ב-0:2 של סומגאיט על קרבאן בליגה האזרית. קבוצתו עלתה לפחות זמנית למקום הרביעי.

* רמזי ספורי שיחק 90 דקות במדי אנטליאספור, שסיימה ב-1:1 ביתי מול טרבזונספור במחזור ה־20 בליגה הטורקית. המשחק התנהל בקצב נמוך, אך רגע לפני ההפסקה טעות של אולאי איבוד כדור מול ההגנה אפשרה לואן דה סטריק לקבוע 0:1 למארחת (43), אלא שטרבזונספור חזרה מיד עם פתיחת המחצית השנייה, קיבלה שני פנדלים וניצלה אחד מהם כדי להשוות מרגלי אונואצ'ו. קבוצתו של הישראלי ממוקמת במקום ה-11.

רמזי ספורי שחקן אנטליאספור חוגג שער/אתר רשמי, אנטליאספור

* הבלם הצעיר והמבטיח, ניקיטה סטויאנוב, השלים 90 דקות בהגנת דינמו בוקרשט ב-1:1 הביתי מול פטרולול. קבוצתו של הישראלי פספסה הזדמנות לעלות זמנית לפסגת הליגה הרומנית.

* סתיו למקין המשיך לפתוח בהגנת טוונטה, אך לאחר ששמרה על שער נקי בשני המחזורים האחרונים, למקין וחבריו ספגו שוויון דרמטי מנאק ברדה בדקה ה-87 שקבע 2:2 בסיום. בכך, טוונטה נותרת במרכז הטבלה במקום ה-9.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully