וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל גליל עליון החתימה את הגארד זאהיר פורטר

30.1.2026 / 14:04

האמריקאי בן ה-26, 1.98 מטר, מגיע לריגה הלטבית. ממשיך את מסע הנדודים שלו אחרי ששיחק בשלוש השנים האחרונות גם בליגות באלבניה, סלובקיה ופורטוגל

סיכום השבוע של ספורט1/ספורט1

הפועל גליל עליון הודיעה היום (שישי) על החתמתו של זאהיר פורטר, שהתחיל את העונה בריגה הלטבית. האמריקאי בן ה-26, 1.98 מטר, ממשיך את מסע הנדודים שלו אחרי שמאז שסיים את מכללת וובר סטייט ב-2023, הוא שיחק גם בליגות באלבניה, סלובקיה ופורטוגל.

פורטר כאמור התחיל את העונה בריגה מהליגה הלטבית-אסטונית. הוא העמיד שם ממוצעים של 17.7 נקודות, 3.9 ריבאונדים ו-2.6 אסיסטים למשחק. משחקו האחרון היה בתחילת ינואר, אז קלע 31 נקודות כשריגה הפסידה 92:88 לקאלב.

בהודעה של גליל עליון נכתב: "פורטר הוא סקורר טבעי המשחק בעמדות הגארד, ומביא איתו קליעה מגוונת, חדירה לסל ואגרסיביות התקפית. שחקן המשחק בקצב גבוה, יודע לייצר נקודות ולא מפחד לקחת אחריות ברגעים החשובים".

זאהיר פורטר, הפועל גליל עליון/אתר רשמי, הפועל גליל עליון

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully