מכבי בני ריינה נערכת לקראת שני משחקים רצופים, בתוך ארבעה ימים, נגד הפועל באר שבע. ריינה, ששקועה עמוק בתחתית הטבלה ומדורגת אחרונה, תארח מחר את קבוצתו של רן קוז'וך במסגרת הליגה, לקרב קצוות באצטדיון "בראל", כאשר ביום רביעי הקרוב שוב תיפגשנה שתי הקבוצות, הפעם במסגרת רבע גמר גביע המדינה, ושוב באצטדיון בנוף הגליל. ריינה, שניצחה בשבוע שעבר את הפועל חיפה, תנסה להמשיך במומנטום החיובי, כאשר היא מרוחקת נכון לעכשיו מרחק של שמונה נקודות מהקו האדום.
"אנחנו בעוד שבוע ארוך ומתכוננים למשחק נגד באר שבע, בשבת", אמר המאמן אדהם האדיה לקראת המשחק מחר. "אנחנו באווירה טובה ובכוננות טובה למשחק, מודעים לרמת המשחק שיש לנו בשבת, אבל עדיין אנחנו משחקים בבית נגד אחת הקבוצות הטובות בליגה. יש פערי יכולת וכוחות, אבל אנחנו נבוא במטרה אחת, והיא לקחת נקודות ולהמשיך את המומנטום הטוב שלנו, שאנחנו חווים בתקופה האחרונה. לא נבוא למשחק עם רגשי נחיתות, כי בבית אצלנו אנחנו קבוצה חזקה וטובה, שבמשחק נתון נגד באר שבע אנחנו יכולים לקחת נקודות".
הבלם עאיד חבשי, שחזר לאחרונה להרכב הראשון, הוסיף: "ביום שבת מצפה לנו משחק נגד הקבוצה הכי טובה בארץ, יש להם את הסגל הכי טוב ויש להם התקפה מאוד טובה. אבל אנחנו מתכוננים בהתאם. גם אנחנו, בחודש האחרון, השתפרנו מאוד ואנחנו עושים משחקים טובים. גם הניצחון האחרון על הפועל חיפה נתן לנו המון ביטחון, יש אווירה טובה בקבוצה, אנחנו מתאמנים טוב והצוות מכין אותנו הכי טוב למשחק הקרוב. זה משחק בית שלנו, ובעזרת השם נבוא לקחת שלוש נקודות, להתקדם הלאה ולשמח את הקהל".
