וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ערן זהבי התארח בבית הנשיא: "הסבת גאווה לאומית לכולנו"

עודכן לאחרונה: 29.1.2026 / 19:29

יצחק הרצוג אירח את כוכב העבר, לרגל פרישתו מכדורגל: "הבאת את שמה של ישראל לקדמת הבמה". זהבי: "בכל מקום ששיחקתי בו תמיד חשבתי איך לייצג את המדינה שלנו בכבוד"

ערן זהבי מתארח אצל נשיא המדינה יצחק הרצוג/צלם: אבי קנר, מקליט: גדעון ארנולד

נשיא המדינה, יצחק הרצוג, אירח בבית הנשיא את ערן זהבי לרגל פרישתו מעולם הכדורגל. במהלך הפגישה סקרו הנשיא וזהבי את הקריירה המפוארת שלו בישראל ובזירה הבין-לאומית. הנשיא בירך והודה לזהבי על תרומתו המשמעותית לספורט הישראלי והדגיש את כוחו של הכדורגל ככלי מאחד, מקור לתקווה, שייכות וזהות. בפגישה נכחו מיכל הרצוג, רעיית הנשיא, משפחתו של זהבי ומנכ"ל בית הנשיא, אייל שויקי.

נשיא המדינה אמר: "כנשיא מדינת ישראל, וכחובב ספורט מושבע, אני מאמין שישראל חייבת להיות נוכחת בכל במה עולמית - נלחמתי בכל דרך שנהיה באירוויזיון, באולימפיאדה ובכל במה בין-לאומית. ערן, אתה שחקן מוכשר ונפלא, הבאת את שמה של ישראל לקדמת הבמה, והסבת גאווה לאומית לכולנו. אני מאחל לך ולמשפחתך המקסימה שהפרק הבא יהיה מוצלח ומעורר השראה לא פחות. תודה לך על השערים הנפלאים שכבשת עבורנו, על רגעי שמחה אדירים, וכמובן על הג'נטלמניות שטבועה בך. בהצלחה רבה".

ערן זהבי מתארח אצל נשיא המדינה יצחק הרצוג. אבי קנר, אתר רשמי
ערן זהבי מתארח אצל נשיא המדינה יצחק הרצוג/אתר רשמי, אבי קנר

ערן זהבי הודה לנשיא ואמר: "זה כבוד גדול עבורי ועבור המשפחה שלי להיות כאן אתכם, בכל מקום ששיחקתי בו תמיד חשבתי איך לייצג את המדינה שלנו בכבוד, גם על המגרש וגם מחוץ למגרש. מהשבעה באוקטובר הייתה לי זכות גדולה לחזק דרך הכדורגל. היינו מתאמנים בבוקר, ואחר כך שמים חולצת ייצוג של המועדון, והולכים לנחם, מחלקים חולצות, באים ועושים לאנשים קצת טוב על הלב. מה שהחיילים הגיבורים שלנו עשו למען המדינה - זה המעט שיכולנו לעשות. זה היה כל כך משמעותי, כל כך חיזק אותם, והייתה לנו זכות גדולה מאוד".

  • עוד באותו נושא:
  • ערן זהבי

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully