וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניצחונות להפועל ראשל"צ ולמכבי ראשל"צ בסיום המחזור

ערב ראשל"צי בליגת העל בכדוריד: האלופה רשמה 30:37 בנס ציונה, הצהובים-כחולים השיגו 39:45 בחולון במשחק עתיר שערים

תיקתקנו 27.1/ספורט1

מחזור ליגת העל בכדוריד ננעל הערב (שלישי) עם ערב מוצלח לקבוצות ראשון לציון. האלופה הפועל ראשון לציון גברה בחוץ 30:37 על א.כ נס ציונה וצימקה את הפער מהמוליכה א.ס רמת השרון לארבע נקודות, בעוד מכבי ראשון לציון חזרה מחולון עם ניצחון 39:45 במשחק עתיר שערים.

מ.כ חולון - מכבי ראשל"צ 45:39

מכבי ראשון לציון, שהתחזקה לאחרונה עם חזרתו של מקשר נבחרת ישראל לידור פסו, פתחה היטב והובילה במחצית 17:22. במחצית השנייה חולון צימקה עד כדי שער אחד, אך נדב ניזרי הוביל בריחה נוספת של הצהובים בדרך לניצחון חוץ חשוב. ניזרי בלט עם 12 שערים, עדן ג'ינג'י הוסיף 10, ועידן מנע תרם 8. דן טפר רשם 10 עצירות בשער. בחולון בלט אור לוי עם 11 שערים.

מ.כ חולון נגד מכבי ראשון לציון בכדוריד/אתר רשמי, אגם לוי

א.כ נס ציונה - הפועל ראשל"צ 37:30 (21:14)

האלופה הפועל ראשון לציון שלטה מהפתיחה, פתחה פער כבר בדקות הראשונות וירדה למחצית ביתרון 14:21. נס ציונה ניסתה לחזור במחצית השנייה וצימקה ל-27:25, אך בן גונן ועצירות טובות של סבטיסלב ורקיץ' סגרו את המשחק. גונן היה המצטיין עם 15 שערים, ליאור גורמן הוסיף 7, ורקיץ' סיים עם 12 עצירות בדרך לניצחון חוץ שני ברציפות של האדומים.

  • עוד באותו נושא:
  • כדוריד

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully