וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בסרביה מאשימים: "מכבי הפנתה גב", אבל מבינים: "מהלך צפוי"

הפיטורים של לאזטיץ' תפסו כותרות במולדתו: "הפסדים, חיכוכים ובעיות עם האוהדים... ייתכן שכבר קודם היה הזמן להיפרד"

תקציר ליגת העל: מכבי תל אביב - הפועל תל אביב 2:1/ספורט1

הפיטורים של ז'ארקו לאזטיץ' ממכבי תל אביב סוקרו הבוקר (שלישי) בהרחבה בתקשורת הסרבית. לאזטיץ' מאוד מוערך בכדורגל המקומי וגם היה מועמד מוביל לתואר "מאמן השנה" ב-2025 - והצעד של הצהובים הגיע מהר מאוד לכותרות בכל אתרי הספורט.

ב-Mondo כתבו: "ז'ארקו לאזטיץ' פוטר. הוא זכה בתארים, אבל הם (מכבי תל אביב) הפנו לו את הגב במשבר הראשון". בהמשך עידנו קצת והסבירו: "זה היה ההפסד השני ברציפות של מכבי תל אביב בליגה, לאחר שבמחזור הקודם נכנעה למכבי חיפה (4:1). בשל כך הקבוצה מתל אביב נמצאת במצב קשה מאוד בטבלה, כרגע היא במקום השלישי, עם פער של תשע נקודות מהפועל באר שבע ו-10 נקודות מבית"ר ירושלים. בנסיבות כאלה, הפיטורים היו מהלך צפוי למדי".

ז'ארקו לאזטיץ'/אודי ציטיאט

ב"מרידיאן" הזכירו: "במהלך כל הסתיו דובר על פרידה אפשרית, אך הסיום הגיע רק כעת, בסוף חודש ינואר. מיטש גולדהאר, הבעלים של מכבי, שהותיר את לאזטיץ' על הקווים גם כאשר הסרבי היה בעימות עם האוהדים, הודיע על ההחלטה".

ב-soccersportal ציינו: "מה שהכריע את גורלו של המאמן הסרבי היו ההפסדים מול מכבי חיפה והפועל תל אביב. בנוסף לכך, רצף הפסדים בליגה האירופית, מקום שלישי בלבד בליגה עם פער של 10 נקודות מהמוליכה בית"ר, חיכוכים עם התקשורת ובעיות עם האוהדים... ייתכן שכבר קודם היה הזמן להיפרד. בעונתו הראשונה לאזטיץ' זכה בדאבל, אבל העונה הזאת כבר מההתחלה לא הלכה טוב. נראה היה שיעזוב כבר מוקדם יותר, כאשר חוליגנים הגיעו לדירתו, אך אז בעל המועדון הגן עליו והוא הסכים להישאר".

ב-sportissimo כתבו: "למרות שבעונת הבכורה שלו הוא 'כתב היסטוריה' והביא תארים, המשבר בתוצאות בעונה השנייה אילץ את הנהלת המועדון לבצע צעד דרסטי ולהודיע על פיטוריו של מי שהיה בעבר מאמן באצ'קה טופולה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully