לאחר שפרשה בתחילת דצמבר 2024, האלופה האולימפית המפורסמת משמיעה הצהרות מטלטלות. בגיל 30, הודתה גבריאלה פאפאדאקיס כי איבדה היריון בזמן הזכייה במדליית הזהב.
המחליקה המפורסמת איבדה את עבודתה כפרשנית ב-NBC לפני כמה ימים, בעקבות מידע שחשפה בספרה האוטוביוגרפי „Pour ne pas disparaître" ("כדי לא להיעלם"). וכעת סיפרה על הסבל שעברה במהלך אליפות העולם שנערכה בשנת 2019 בסאיטאמה. היא הדגישה כי נכנסה להיריון מבן זוגה, עמו עשתה היסטוריה בתחום, גיום סיזרון. למרבה הצער, מערכת היחסים ביניהם הייתה מורכבת.
"כשראיתי את תוצאת הבדיקה התמוטטתי על הרצפה והתחלתי לבכות", סיפרה. "לא ידעתי מה לעשות. המאמנת שאלה אותי אם אני רוצה לשמור על התינוק. אמרתי לה שזה לא היה בתוכניות שלי". בספר שלה כתבה: "רציתי להשתתף באליפות העולם ובאולימפיאדה. ההיריון שלי הסתיים על הקרח, מול כל העולם. הכול שודר בשידור חי ואף אחד לא ידע דבר".
בריאיון היא טענה כי פחדה מסיזרון: "מערכת היחסים שהייתה לי עם בן זוגי לשעבר היא כמובן חלק מהספר שלי, משום שהחלקנו יחד במשך 20 שנה.זה חלק מהסיפור שלי, אבל זה גם תוצר ותוצאה של מערכת גדולה בהרבה מאיתנו, שאותה אני מנסה לפתח ולנתח בספרי".
השניים זכו במדליית הכסף באולימפיאדת החורף 2018 בפיונגצ'אנג, אחרי אירוע לא נעים מבחינת פאפאדאקיס, שלאחר אחד הסיבובים בתרגיל נחשפה הפטמה שלה לעיני המצלמות. שנתיים לאחר מכן החליט סיזרון לצאת מהארון באופן פומבי וב-2022 הם שוב התחרו יחד וזכו במדליית הזהב בבייג'ינג. סך הכול הם שיפרו את שיא העולם 28 פעמים (שיא כל הזמנים) וזכו חמש פעמים באליפות העולם.
