וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חג'ג' ירשום בכורה בהרכב מול קבוצתו הקודמת. עזו יחזור לסגל

23.1.2026 / 15:33

הקשר שהצטרף לאחרונה מבית"ר ירושלים יפתח מולה (ראשון, 20:15, ספורט3), גם שחקן הכנף יעמוד לרשות ביטון ואבינו. התלבטות אם לרשום את צ'יסאלה

תקציר: בני ראיינה - מ.ס אשדוד 0:0/ספורט 1

אחרי הסאגה הארוכה סביב קיום המשחק בין בית"ר ירושלים למ.ס. אשדוד באצטדיון הי"א, זוכרים באשדוד שיש להם גם התמודדות קשה במיוחד מול מוליכת הטבלה וAהם צריכים לאסוף נקודות ביום ראשון.

מי שאמור לפתוח בהרכב לראשונה הוא עילאי חג'ג', שהצטרף לא מזמן מבית"ר ירושלים. בשבת שעברה, במשחקו הראשון במדי אשדוד, נכנס חג'ג' בהפסקה והציג יכולת טובה, והיא אמורה להספיק לו כדי לקפוץ מחרתיים להרכב הפותח של ניר ביטון ואבי אבינו.

מי שאמור לחזור לסגל אחרי פציעה ממושכת הוא אורי עזו, שהתאמן בימים האחרונים בצורה מלאה ונראה כבר מוכן לחזרה למגרשים. עזו לא יפתח בהרכב ויכנס כמחליף.

יפתח נגד האקסית. חג'ג'/קובי אליהו

שאלה מסקרנת היא האם יירשם הקשר הזמבי וילסון צ'יסאלה למשחק. שחקן הנבחרת הזמבית כבר נמצא כאן ומתאמן, וביום ראשון בבוקר יחליטו באשדוד אם לרשום אותו כשחקן הקבוצה על מנת שיהיה בסגל למשחק מול בית"ר ירושלים, דבר שיחייב הקפאה או שחרור של שחקן זר בסגל. באשדוד מכירים היטב את העניין, הרי שרק באחרונה הוקפא לני נאנז'יס, כאשר אשדוד רשמה בסגל שלה את הייפורד בוהאן.

  • עוד באותו נושא:
  • מ.ס. אשדוד

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully