וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל תל אביב מתלוננת על הטיסות: "פרטיזן לא הייתה צריכה לטוס"

22.1.2026 / 19:59

האדומים העייפים, שבתקופה האחרונה עוברים ממדינה למדינה, יתארחו במינכן (שישי, 21:30) אצל פרטיזן שנמצאת בתחתית טבלת היורוליג. איטודיס: "באים עם מוטיבציה וריכוז כדי לעמוד במשחק הקשה הזה"

דאבל דריבל עונה 1 פרק 39/מערכת וואלה

העונה האירופית של הפועל תל אביב תימשך מחר (שישי, 21:30) ב-BMW ארנה שבמינכן, האולם הישן של באיירן מינכן, שם תארח אותה פרטיזן בלגרד. האדומים מוליכים את טבלת היורוליג עם 16 ניצחונות ושישה הפסדים, בעוד פרטיזן במקום ה-18 עם שבעה ניצחונות ו-16 הפסדים. המשחק הועתק מבירת סרביה בשל אליפות אירופה בכדורמים שנערכת בבלגרד.

האדומים קיימו בשעות אחר הצהריים המאוחרות את האימון באולם בו ייערך המשחק, כשבמועדון מתלוננים על העייפות הגדולה שנובעת כתוצאה מטיסות רבות בימים האחרונים. "פרטיזן ניצחה כאן נגד באיירן, ולא הייתה צריכה לטוס. יש לנו פציעות קלות וקשות יותר. אנחנו באים עם מוטיבציה וריכוז כדי לעמוד במשחק הקשה הזה", אמר המאמן דימיטריס איטודיס לקראת ההתמודדות.

למרות המצב הרע של פרטיזן בטבלה, בהפועל נותנים הרבה כבוד ליריבה ומספרים כי יש לה לא מעט כישרון שיכול להתפוצץ ביום נתון. "זה מסוג המשחקים המטעים, ואנחנו בתקופה האחרונה נופלים במשחקים הללו פעם אחרי פעם", אמרו במועדון. "אם לא נהיה מספיק חזקים מנטאלית אנחנו יכולים להיכנס שוב לבור. זה מבחן חשוב להראות שאנחנו לומדים מהנפילות במשחקים הקודמים".

מצפים להתאוששות שלו. ואסילייה מיציץ'/GettyImages, Eurasia Sport Images

בכל הנוגע לסגל, בהפועל מקווים להתאוששות של ואסילייה מיציץ' ממשחק הנפל שלו ביום שלישי נגד אנדולו. ג'ונתן מוטלי, ששותף ל-7 דקות בלבד במשחק, צפוי לחזור לרוטציה, כשבהפועל צפויים שוב לנסות לדקות ארוכות את ההרכב עם שני גבוהים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully