וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוני לוי: "יש הרבה דברים שאני פחות אוהב במשחק שלנו"

עודכן לאחרונה: 22.1.2026 / 9:44

מאמן מכבי נתניה לקראת המפגש עם מכבי חיפה (שבת, 15:00, ספורט4): "אין שום מחשבה אחרת חוץ מלהיות בפלייאוף העליון". בילו: "זה המשחק הכי טוב כדי לצאת לדרך חדשה"

תקציר: בני סכנין - מכבי נתניה 1:2/ספורט1

רוני לוי חזר למכבי נתניה אחרי 11 שנה, אך במשחק הבכורה שלו העונה על הקווים, היהלומים לא הצליחו לשמור על היתרון באצטדיון דוחא והפסידו 2:1 לבני סכנין. נקודות ראשונות הוא ינסה להשיג בשבת כאשר מכבי נתניה תארח את מכבי חיפה (15:00, ספורט4).

במסיבת העיתונאים שערך הבוקר לקראת המשחק, אמר לוי: "זו התרגשות גדולה בשבילי לחזור למכבי נתניה. הייתי חצי שנה מחוץ לכדורגל, וחזרתי למקום שגדלתי בו. עכשיו אני צריך להכיר את השחקנים, ההתנהלות והמועדון, וכמובן שכל יום הוא משמעותי. יש פה שחקנים טובים ורציניים, אבל יש לנו עוד הרבה עבודה כדי להשתפר ולהיות במקום שבו אנחנו רוצים להיות. אני בטוח שעם הזמן אקבל את מה שאני מצפה".

על המפגש הקרוב עם מכבי חיפה: "שמעתי שיש ביקורות על השחקנים מבחינת הרצון והמוטיבציה, וכשראיתי את הנתונים של השחקנים מבחינת עבודה, אז המספרים היו מצוינים - הנתונים מראים שהשחקנים עובדים קשה מאוד. יש הרבה מה לתקן ומה לשפר בהיבט המקצועי, אבל אנחנו רוצים לשמח את האוהדים שלנו".

המטרה ברורה: להיות חלק מהפלייאוף העליון/מערכת וואלה, רענן ברנבוסקי

אם המשחק נגד מכבי חיפה הוא הזדמנות לצאת לדרך חדשה: "יכול להיות, אבל אני לא רואה יציאה לדרך חדשה דרך ניצחון כזה או אחר. יש הרבה דברים שאני פחות אוהב בדרך שבה אנחנו משחקים - בכל מה שקשור להנעת הכדור והלחץ ועוד הרבה דרים אחרים - אבל אני בטוח שנעשה את זה ומאמין שאנחנו יכולים לצאת עם ניצחון בשבת".

על יחסיו עם הבעלים רוס קסטין: "יש שיח טוב. יש המון מחשבה ורצון לעשות קבוצה חזקה במכבי נתניה, אני גם רואה את הסכומים שהשקיעו בשחקני הרכש העונה ומבין שיש רצון להתחזק גם בחלון הקרוב. בחזון שלי מכבי נתניה צריכה להיות הכי גבוה שאפשר".

המאבק על הפלייאוף העליון: "אין לנו שום מחשבה אחרת חוץ מלהיות בפלייאף העליון, עם כמה שזה קשה".

אם הכסף ממכירת טאבי יושקע מיידית ברכש: "הקבוצה זקוקה לשחקנים, בלי קשר לעסקה כזו או אחרת. להבנתי יש רצון להשקיע בחיזוק הקבוצה ואנחנו עובדים קשה מאוד כדי לחפש שחקנים שמתאימים. יש פה סגל טוב, אבל חסרים שחקנים שירימו את הרמה וישדרגו. שחקנים שעושים את ההבדל קשה מאוד למצוא בשוק, אם בכלל".

עוד בוואלה

אל תפספסו את הדילים לחופשה בחו"ל. וואלה טרוול >>

לכתבה המלאה

בילו ורוני לוי מול סכנין/ברני ארדוב

לדברי של המאמן הוסיף עוז בילו: "אני חושב שכבר במשחק האחרון נגד בני סכנין ראו שיפור קטן, ואני מקווה שנצא לדרך חדשה כבר בשבת. כולם דיברו על כך שמשחק ההגנה שלנו לא מספיק טוב, ובאמת ספגנו יותר מדי שערים - אי אפשר להבקיע בכל משחק ארבעה שערים כדי לנצח".

על הגעת רוני לוי: "כולנו היינו מופתעים כי לא היינו מוכנים לזה, אבל זה המקצוע".

על מכבי חיפה: "זה משחק מול מועדון גדול ותהיה אווירה טובה, אז לדעתי זה המשחק הכי טוב כדי לצאת לדרך חדשה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully