פרשת דרו פרננדס מעוררת סערה גדולה בברצלונה. הקשר הצעיר (18), ששותף העונה בחמישה משחקים בלבד בכל המסגרות אבל הותיר רושם, צפוי לעזוב את המועדון כבר בחלון ההעברות הנוכחי.
פרננדס קרוב מאוד לחתימה בפריז סן ז'רמן, שפועלת להפעלת סעיף השחרור שלו המוערך בשישה מיליון יורו - אחרי שהציעה לו חוזה עתק. המהלך הזה התקבל בזעם אצל המאמן האנזי פליק, שהתלונן על כך בחדר ההלבשה וגם באופן פומבי.
פליק רותח על הגישה. "אדבר כשזה ייגמר, לא עכשיו", הצהיר המאמן הגרמני בשבוע שעבר. "האמת היא שאני לא רוצה לענות, אבל כמאמן, אנחנו עוזרים לשחקנים להתקדם ולצבור ביטחון. אני יודע שיש סביבם אנשים... אם אתה רוצה לשחק בבארסה, אתה חייב להיות מחויב ב-100% ולחיות בשביל הצבעים האלה".
נראה שהצבעים הללו לא יהיו יותר של פרננדס, שנודה מצילומי התמונה הרשמית של המועדון שנערכו ביום שני. לפי כלי תקשורת בספרד, הקשר הצעיר הורחק מהאימונים הקבוצתיים ומתאמן כעת לבדו.
עם זאת, ברצלונה טרם אמרה את המילה האחרונה. המועדון נחוש להקפיץ את דמי המכירה מעבר ל-6 מיליון יורו שנקבעו בסעיף השחרור, במטרה להגיע לסכום של 10 מיליון יורו מהמועדון שיציע את ההצעה הגבוהה ביותר - בין אם זו פריז סן ז'רמן, מנצ'סטר סיטי או בורוסיה דורטמונד המעוניינות בשחקן. במועדון בוחנים כעת את ההיתכנות המשפטית של מהלך כזה, שכן בספרד השחקן הוא זה שמשלם את סעיף השחרור למנהלת הליגה, שמעבירה אותו לקבוצה המוכרת.
כך או כך, בברצלונה כבר מתכננים חיזוק לק'ראת העתיד והמשך המאבקים.
