וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לא מתכוון להתפטר ומאמין באליפות. הבוקר של לאזטיץ' אחרי ההשפלה

עודכן לאחרונה: 19.1.2026 / 7:09

למרות הרביעייה בחיפה, מאמן מכבי תל אביב סבור שקבוצתו עדיין יכולה לזכות בתואר וחומק מהאפשרות שיפוטר. לפני הדרבי: הסרבי מעביר את הכדור לידיים של גולדהאר

תקציר: מכבי חיפה - מכבי תל אביב 1:4/ספורט1

ז'ארקו לאזטיץ לא מרים ידיים ולא מתכוון להתפטר. אתמול (ראשון) בסיום המשחק בו הובסה מכבי תל אביב 4:1 על ידי מכבי חיפה, הוא נכנס לאולם מסיבות העיתונאים בסמי עופר. כאשר נשאל האם הוא חושב שיש למכבי תל אביב עדיין סיכוי לזכות באליפות השיב מאמן מכבי תל אביב: "כן". על השאלה האם הוא חושש מפיטוריו, הוא השיב: "אין תגובה" וכאשר נאמר לו שמכבי תל אביב משחקת את הכדורגל הכי גרוע שלה מזה 10 שנים הוא השיב לשואל: "זו דעתך ואני מכבד אותה".

אז לא, לאזטיץ לא מתכוון ללכת, ואם גולדהאר יחשוב אחרת, זה כבר עניין שלו אבל הסרבי מבחינתו לא יוציא את הערמונים מהאש בשביל הבעלים מקנדה. מבחינת הסרבי קרתה אתמול תקלה חמורה מאוד בחיפה והוא גם הודה: "הגיע לנו להפסיד". הוא דיבר בעיקר על עייפות, על מחסור באנרגיה, על זה שמכבי תל אביב הגיעה למשחק הזה אחרי המאמץ בגביע המדינה והציגה יכולת מאוד פושרת בדקות רבות, רחוק מאוד מהיכולת שמצופה ממנה.

שתי שישיות ורביעייה בעונה אחת לאלופה. לאזטיץ'/מאור אלקסלסי
ההחלטה שלו. גולדהאר/אתר רשמי, מכבי תל אביב בכדורגל

לאזטיץ' אמנם לא מקבל את זה אבל מכבי תל אביב שלו אחראית לכמה מהתוצאות הכי גרועות שהיו למועדון בעידן מיטש גולדהר הכדור נמצא אם כך אצל הבעלים והוא זה שיצטרך להחליט לגבי המאמן שלו אם הוא עושה זעזוע ומסיים את דרכו או שהוא ממשיך איתו הלאה בתקווה שהוא לא יתבזה עוד יותר בדרבי בשבוע הבא.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully