וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שטוטגרט פספסה הזדמנות לחזור למקום השלישי בבונדסליגה

כריס פוריך העלה את המארחת ליתרון, אבל ג'ונג וו-יאונג המחליף השווה עבור אוניון ברלין בדקה ה-83. שתי הקבוצות בלתי מנוצחות בחמשת המחזורים האחרונים. פרייבורג חזרה מ-2:0 ל-2:2 מול אוגסבורג

תיקתקנו, 18.1/ספורט1

שטוטגרט פספסה הערב (ראשון) הזדמנות לחזור למקום השלישי בטבלת הבונדסליגה, כשסיימה ב-1:1 בבית מול אוניון ברלין. במשחק נוסף, חזרה פרייבורג מ-2:0 ל-2:2 מול אוגסבורג ועלתה למקום השמיני.

שטוטגרט - אוניון ברלין 1:1

המארחת בלתי מנוצחת בחמשת המחזורים האחרונים והפסידה העונה בבית רק לבאיירן מינכן (5:0 לפני כחודש) אבל יכולה לחוש מאוכזבת מאיבוד הנקודות מול יריבה לה הפסידה רק פעם אחת בעבר במשחק ביתי. אחרי החמצות בשני הצדדים, כריס פוריך בעט פנימה מ-16 מטרים והעלה את שטוטגרט ליתרון בדקה ה-59. אוניון ברלין, שגם היא ללא הפסד כבר חמישה מחזורים ברצף, רשמה תיקו שלישי ברציפות בזכות שיתוף פעולה בין המחליפים: סטנלי אנסוקי הכין משמאל והדרום קוריאני ג'ונג וו-יאונג ירה פנימה בדקה ה-83, שמונה דקות לאחר שנכנס.

השווה שבע דקות לסיום. ג'ונג וו-יאונג לאחר השער/GettyImages, Alex Grimm

אוגסבורג - פרייבורג 2:2
לאוגסבורג: אלכסיס קלוד-מוריס (47), אלביס רשבצ'אי (49), לפרייבורג: יויטו סוזו'י (60), איגור מטאנוביץ' (62)

sheen-shitof

עוד בוואלה

שוקלים לקחת הלוואה אך מפחדים? המדריך לצעדים פיננסים חכמים

בשיתוף הפניקס

המחזור ה-19 בבונדסליגה יתחיל בשישי עם הדרבי בין סט. פאולי להמבורג, כשלמחרת תארח באיירן מינכן את אוגסבורג, באייר לברקוזן את ורדר ברמן ובורוסיה דורטמונד תבקר בברלין אצל אוניון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully