וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אייאקס חבולה אחרי השפלת הענק - וגם אוסקר גלוך על המוקד

עודכן לאחרונה: 15.1.2026 / 9:09

המאמן הבטיח להחזיר את הכסף לאוהדים, הפרשנים בהולנד ביקרו את הישראלי אחרי ה-6:0: "פער עצום בין מה שחשבו שהם קונים, למה שקיבלו"

תקציר גביע הולנדי: אלקמאר - אייאקס 0:6/ספורט1

על תבוסה כזו, אייאקס לא חלמה גם בסיוטים הגרועים שלה. קבוצת הפאר מאמסטרדם חטפה אמש (רביעי) 6:0 משפיל מאלקמאר והודחה מהגביע ההולנדי בבושת פנים, וגם אוסקר גלוך לא נשאר נקי.

"גלוך הוא באמת סיפור מיוחד", אמר שחקן העבר של המועדון קנת' פרז - ולאו דווקא באופן חיובי: "יש פער עצום בין מה שאייאקס חשבה שהיא קונה לבין מה שזה בפועל. אני חושב שהם חשבו שהם קונים מישהו שיכול לעצב את משחק ההתקפה, שמסוגל להציב שחקן אחר מול השוער. מה שהם קיבלו הוא מישהו שעושה לחץ סופר אגרסיבי".

שחקן העבר הדני, שגם אימן במחלקת הנוער של אייאקס, הוסיף וביקר את הישראלי, ש"לא נותן שום דבר פיזי": "קל לתקל אותו, או שהבעיטה שלו חלשה מדי ומשנה כיוונים. את מי הוא העמיד מול שוער? כל אייאקס הזו דלה באיכות".

שחקן עבר נוסף של המועדון, מרסיאנו וינק, הוסיף: "כשזה עובד באייאקס ויש משמעת, אז בהתקפות המעבר עם גלוך, מיקה גודטס וקספר דולברג יש לך בהחלט מה להציע. ברגע שזה נראה לא טוב, אז עם השחקנים האלה אין יותר מדי מה להציע. קל לבקר את גלוך, אבל בכל הקבוצה חסרה איכות".

ערב עגום. גלוך/GettyImages, Soccrates Images

המאמן הזמני פרד גרים התנצל בפני האוהדים ואמר: "אנחנו מתביישים עד עמקי נשמתנו בתוצאה הזאת. הסבר פשוט מאוד קשה לתת. אף שחקן לא הגיע לרמה שלו. אם מסתכלים על המשחקים האחרונים אז היינו מסודרים, ידענו מה אנחנו צריכים לעשות ונשארנו קרובים אחד לשני כקבוצה, גם כשפיגרנו. היום לא ראינו בכלל. החלטנו לפצות את האוהדים שהגיעו לכאן ולהחזיר להם את הכסף. זו הופעה מבישה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully