וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לאזטיץ': "שמח שחוויתי את זה". פרץ התעמת מילולית עם אוהדים

14.1.2026 / 23:46

מאמן מכבי תל אביב חגג את הניצחון המתוק על הפועל תל אביב: "אנחנו ראויים לזה, גאה בקבוצה". הרוחות סערו סביב הקפטן בסיום

תקציר גביע המדינה: הפועל תל אביב - מכבי תל אביב 5:4 בפנדלים/ספורט1

מכבי תל אביב לא הפסידה דרבי מאז אפריל 2014, והרצף הזה נשמר גם הערב (רביעי) בתום דרמת ענק בשמינית גמר גביע המדינה. הפועל תל אביב כבר חזרה מפיגור ל-1:1 ונהנתה מיתרון מספרי בעקבות הרחקתו של רוי רביבו, אבל לא השכילה להשלים את המהפך ב-90 הדקות וגם לא ב-120, ולא ניצלה גם יתרון בדו-קרב הפנדלים. לירן רוטמן יכול היה להבטיח את הניצחון בבעיטה החמישית, אחרי החטאה של מוחמד עלי קמארה, אבל אופק מליקה בהדיפה אדירה השאיר את האלופה בתמונה, איתמר נוי השווה ולאחר מכן רועי אלקוקין בעט החוצה ואיתי בן חמו קבע 4:5 בדו-קרב. מכבי תל אביב ברבע הגמר, הפועל תל אביב תנסה לנקום במפגש הליגה בעוד שבוע וחצי.

"ברכות לשחקנים", סיכם ז'ארקו לאזטיץ'. "בסוף אנחנו ראויים לזה ואני גאה בקבוצה ושמח ששלחנו 3,000 אוהדים לחגוג. עשינו את שלנו וצריכים להסתכל קדימה עכשיו. מליקה הציל את הערב שלנו. ההבדל היה בפרטים הקטנים במשחק הזה. שלטנו במשחק כשהיינו 11 מול 11, ואחרי ההרחקה זה היה קשה יותר. הדרבי הראשון שלי היה מעולה, ואני מקווה שזה יהיה יותר טוב בעוד עשרה ימים בדרבי הבא. זה מאוד דומה לדרבי שאני רגיל אליו בסרביה. שמח שיצא לי לחוות את זה".

כמה לחץ השתחרר. לאזטיץ'/אודי ציטיאט
שחקני מכבי תל אביב חוגגים/אריאל שלום

צפו בדור פרץ מתעמת עם האוהדים בסיום

שחקן מכבי תל אביב דור פרץ מתעמת עם האוהדים/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

עם תום המשחק, בתוך החגיגות, התעמת דור פרץ מילולית עם חלק מאוהדי מכבי תל אביב. הקפטן היה עצבני מאוד לאחר אותו רגע, הלך לכיוון חדרי ההלבשה ולא הצטרף לחבריו לקבוצה - עד שאלה הרגיעו אותו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully