וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אבישי כהן חתם במ.ס. אשדוד: "הגעתי למקום הנכון עבורי"

14.1.2026 / 15:52

המגן בן ה-30 יוצא לדרך חדשה אחרי שלא קיבל דקות במכבי ת"א, עם המספר 2 וסרטון משעשע: "צמא להצליח, זמן לעבודה קשה"

תקציר: מ.ס. אשדוד - עירוני קרית שמונה 5:2/ספורט1

אחרי שקיבל את השחרור ממכבי תל אביב, אבישי כהן חתם היום (רביעי) במ.ס אשדוד, באמצעות סוכנו טל בן חיים. המגן הימני שלא קיבל דקות במכבי תל אביב, יוצא לדרך חדשה כשהוא בן 30 וזה הזמן מבחינתו לחדש את הקריירה ולחזור למקומות שבהם הוא היה כששיחק בבית"ר ירושלים.

כהן קיבל את החולצה מספר 2 ואמר: "מתרגש ומצפה מאוד לאתגר החדש שמחכה לי כאן באשדוד. אני צמא להצליח ואין לי ספק שהגעתי למקום הנכון עבורי. זה הזמן לעבודה קשה".

לאשדוד יש סעיף מיוחד בחוזה לפיו תהיה לה את האופציה להאריך את ההתקשרות עם כהן בעונה נוספת ובשדרוג של 10 אחוז, ביחס לחוזה הנוכחי שלו. אשדוד לא משלמת כעת למכבי תל אביב עבור המעבר ובמועדון מקווים שכהן יהיה חלק מרכזי במסע ההישארות שהקבוצה צריכה לעבור אחרי שהידרדרה שוב, כמו בשנים האחרונות, לתחתית וצריכה כעת להתחזק בשחקנים נוספים בחלון שנפתח היום.

סרטון הוולקאם המשעשע של אבישי כהן

אבישי כהן חתם במ.ס. אשדוד/דוברות מ.ס. אשדוד
אבישי כהן וסוכנו טל בן חיים/אתר רשמי, האתר הרשמי של מ.ס. אשדוד

מלבד כהן שכבר הצטרף לאשדוד, לאימון מחר יגיע גם אבי אבינו, שסיכם ויהיה חבר בצוות האימון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully