וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אכזבה בהפועל פ"ת מההדחה מהגביע, רוטמן וסונגה בספק לבית"ר

המלאבסים יצאו מהמפגש עם ריינה בשן ועין ורשימת הנעדרים של עומר פרץ ממשיכה להתארך: "העומס מתחיל לבוא לידי ביטוי"

שערי השבוע של ספורט1/ספורט1

אכזבה גדולה נרשמה אמש בהפועל פתח תקוה, אחרי ההפסד הביתי 2:1 למכבי בני ריינה וההדחה ממפעל גביע המדינה. פתח תקוה הגיעה למשחק במומנטום נפלא, אחרי חמישה ניצחונות בליגה ובגביע, אך הפעם משהו לא עבד בקבוצה של עומר פרץ, שעשה לא מעט רוטציות בהרכב וגם בסגל, חלק בגלל מספר שחקנים שנעדרו וחלק מתוך מחשבה על חלוקת עומסים, לקראת משחק הליגה הקרוב נגד בית"ר ירושלים, בשבת הקרובה.

"זה היה משחק פחות טוב שלנו, אבל באמת שהרבה שחקנים כאן שיחקו לא מעט במשחקים האחרונים והעומס מתחיל לבוא לידי ביטוי, בגלל שהסגל קצר", הסביר גורם במועדון. "יש לנו עוד שלושה ימים של מנוחה והכנות, לקראת בית"ר ירושלים, ונעשה הכל כדי לחזור לנצח".

עומר פרץ מאמן הפועל פתח תקוה/קובי אליהו

המאמן עומר פרץ יצטרך להתמודד עם סגל חסר מאוד במשחק נגד בית"ר ירושלים, כאשר יונתן כהן, שחר רוזן ותומר אלטמן, שלא נכללו אמש בסגל בגלל פציעות, יחמיצו גם את משחק הבית נגד בית"ר ירושלים. אמש נוסף למאמן עומר פרץ כאב ראש נוסף, כאשר גם הקשר הזמבי צ'יפיוקה סונגה והבלם איתי רוטמן נמצאים בספק למשחק הקרוב בגלל פציעות. סונגה הרגיש כאבים במפשעה והוחלף, כאשר רוטמן נחת לא טוב על קרסולו באחד המהלכים האחרונים במשחק, וביומיים הקרובים יוחלט האם הוא כשיר לשבת או לא.

במועדון ממשיכים לעקוב אחרי סאגת פציעתו של הקשר ז'וסלן טאבי, שהיה אמור לעבור לסלטיק, אך הוא כשל בבדיקות הרפואיות, ועל פי הצוות הרפואי בסלטיק, יצטרך טאבי לעבור ניתוח בקרסולו הפצוע. הקשר עצמו נמצא כעת בלונדון, לשם טס כדי לאבחן את חומרת הפציעה. בכל מקרה, פציעתו של טאבי מעכבת כרגע את כל תוכניות הרכש של ראשי המועדון, שיצטרכו למצוא מקור מימון כלכלי, שכן אם טאבי לא יימכר, פתח תקוה לא תוכל ליהנות מכספי הפיצוי הכספי בסך 700 אלף שקל שהיא הייתה אמורה לקבל, דבר שיקשה עליה לצרף שחקנים חדשים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully