וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורגלנים על המסלול: שת"פ בין סוכנויות השחקנים והדוגמנות

עודכן לאחרונה: 6.1.2026 / 14:01

לא רק כובשים על הדשא. סוכנות ISCOUT של עידן בן אבו ויולי גרופ, ישתפו פעולה ויפתחו לשחקנים את עולם הכדורגל לעולמות נוספים. הפרסומות בדרך?

סוכנות השחקנים ISCOUT, בבעלותו של עידן בן אבו, הודיעה על שיתוף פעולה אסטרטגי עם יולי גרופ (סוכנות שמייצגת שחקנים/ות ודוגמנים/ות), במסגרתו תהיה יולי גרופ אחראית על ניהול הפעילות המסחרית של שחקני הסוכנות.

שיתוף הפעולה יכלול קמפיינים פרסומיים, דוגמנות, חיבורים למותגים וליווי מסחרי מלא, לצד הקריירה המקצועית.

בשבוע שעבר נערכה מסיבת סיום השנה של יולי גרופ בשיתוף וואלה סלבס, אליה הוזמנו שחקני כדורגל מובילים מסוכנות ISCOUT, ביניהם: דור תורגמן, עילי פיינגולד, דורון ליידנר, סילבה קאני, רן בנימין, תומר יוספי, גיל כהן, טל ארצ'ל ואחרים.

דור תורג'מן/אתר רשמי, עידו סיטבון
דורון ליידנר/אתר רשמי, עידו סיטבון
עידן בן אבו עם רועי אלימלך/אתר רשמי, עידו סיטבון
סילבה קאני. עידו סיטבון, אתר רשמי
סילבה קאני/אתר רשמי, עידו סיטבון

המהלך מסמן חיבור טבעי בין עולם הספורט המקצועני לעולם האופנה, המדיה והפרסום, ומציב סטנדרט חדש לניהול קריירה הוליסטי של שחקני כדורגל בישראל.

  • עוד באותו נושא:
  • דוגמנות

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully