הפועל תל אביב תפתח הערב (שלישי, 21:05) את הסיבוב השני ביורוליג במשחק ביתי נגד בי סי דובאי מאיחוד האמירויות. האדומים מגיעים למשחק מהמקום השני עם 13 ניצחונות ושישה הפסדים, ואילו יריבתם מדורגת רק במקום ה-13 עם תשעה ניצחונות ועשרה הפסדים.
אחרי שני הפסדים רצופים מגיעה הפועל במוטיבציית שיא להימנע ממשבר. בקבוצה עבדו טקטית ביומיים האחרונים על יישום דברים בהגנה, כדי לנסות ולהאט את משחק הגארדים של דובאי, דבר שהאדומים עשו רע נגד ז'לגיריס והפועל ירושלים, אלא שהיריבה היא בסגנון שונה לחלוטין.
מי שצפוי לחזור לסגל, ולקבל דקות משמעותיות, הוא ואסיליה מיציץ'. הרכז הסרבי פספס את ארבעת משחקי הפועל האחרונים בשל פציעה בכתף, אבל חזר להתאמן ונראה טוב. כניסתו של מיציץ' לרוטציה אמורה לצמצם את דקות המשחק של חלק מהרכזים.
"המצב שלנו לא אידיאלי", הודה טיילר אניס, "זה זמן קשה בעונה לכל קבוצה. ציפינו לימים קשים, ברור שלא רצינו להפסיד שני משחקים ברצף, אבל אנחנו מצפים לחזור לעצמנו בבית. שיחקנו נגד שתי קבוצות טובות, יש דברים שאנחנו צריכים לתקן. אנחנו צריכים להביא את האנרגיה, יש לנו תוכנית משחק מוכנה. אם נתקן את הדברים שלנו, נצא עם הניצחון. יש לנו גם בעיות בהתקפה, אבל בעיקר בהגנה. אנחנו יודעים מה אנחנו צריכים לעשות. אנחנו מרגישים את האנרגיה בבית, אנחנו רוצים לגרום לקהל שלנו להיות גאים. דובאי קבוצה טובה, ניצחנו אותם בסיבוב הראשון, אבל הם היו חסרים הרבה שחקנים. יש שם שחקנים שאני מכיר, יהיה מאצ'אפ טוב. נצטרך להיות במיטבנו".
סייע בהכנת הידיעה: אוהד שוירמן
