דניאל פרץ עוזב את המבורג באופן מיידי ויעבור בהשאלה חדשה מבאיירן מינכן לסאות'המפטון מהצ'מפיונשיפ האנגלית, כך מדווחים כלי התקשורת בגרמניה. פרץ, לאחר יומיים שבהם החרים את אימוני המבורג על רקע דרישתו לעזוב, צפוי לטוס כבר הערב (שני) לאנגליה כדי להשלים את העסקה ולהצטרף ל"קדושים" - לפי לוח הזמנים המתוכנן, הוא יעבור בדיקות רפואיות ויחתום במהלך יום שלישי.
לפי הדיווחים, ההחלטה על סיום ההשאלה של פרץ בהמבורג התקבלה כבר באמצע חודש דצמבר, לאחר שהתברר כי הוא לא צפוי לקבל הזדמנות אמיתית להפוך לשוער הראשון במחצית השנייה של העונה. פרץ הגיע בקיץ בהשאלה מבאיירן מינכן עם ציפיות להפוך לשוער המוביל של המבורג, אך הפסיד במאבק על החולצה לדניאל הוייר פרננדס ומיעט לשחק - זאת על אף הבטחות מצד אנשי המבורג כי הישראלי בן ה-25 מתוכנן להיות השוער הבכיר העונה.
כחלק מהפיצוי על התרת ההסכם, המבורג לא תשלם לבאיירן מינכן כלל עבור שאילתו של הישראלי, סכום המוערך בכחצי מיליון יורו, ואילו סאות'המפטון צפויה לשלם לבאיירן דמי השאלה גבוהים יותר עבור החודשים שנותרו עד סוף העונה - כך שגם מבחינת הבווארים מדובר במהלך משתלם. לפי פלוריאן פלטנברג, סאות'המפטון תשלם עבורו כ-400 אלף יורו ותוכל לרכוש אותו תמורת 8 מיליון יורו.
בהמבורג ניסו תחילה לעמוד על כך שההשאלה תימשך עד סיום העונה בשל הצורך בשוער נוסף בסגל, אולם בסופו של דבר, גם בעקבות מחאתו של הישראלי, אפשרו לו לעזוב. עם השלמת הפרטים האחרונים, הוא צפוי להמריא לאנגליה ולהתחיל פרק חדש בקריירה.
סאות'המפטון, שירדה מהפרמיירליג בסיום העונה שעברה, מדורגת כעת במקום ה-15 בצ'מפיונשיפ אחרי 26 מחזורים.
