במכבי תל אביב מרוצים הבוקר (ראשון) מהניצחון אתמול על הפועל ירושלים, אבל מזהירים: "היה חשוב לנצח ולעצור את איבוד הנקודות, אבל אם לא נמשיך לנצח בשבת הבאה את בני סכנין, לא עשינו דבר". במועדון זוכרים את הניצחון בשבת שעברה בגביע המדינה על הפועל חיפה, שמיד אחריו הפסידה הקבוצה שתי נקודות בליגה בתיקו מול עירוני טבריה. "יותר מחודשיים לא ניצחנו שני משחקים ברצף. זו המשימה עכשיו. לפחות התחלנו משהו חיובי", אומרים במכבי תל אביב.
מספר שחקנים זכו למלים חמות, אבל עוד לפניהם דיברו במכבי תל אביב על הקהל. 5,000 אוהדי הקבוצה עלו לירושלים ודחפו את הקבוצה. "איזה הבדל בין מצב כזה למצב בו אין בכלל עידוד בבלומפילד. הניצחון מוקדש לאוהדים שהגיעו עד טדי", אומרים בקבוצה.
מבין השחקנים צוינו לטובה אופק מליקה, שעצר פנדל קריטי ולא איפשר להפועל ירושלים להשוות את התוצאה. "אם הם היו משווים, אולי גם היו מנצחים", אומרים במכבי תל אביב. "אופק שמר על הקבוצה. אנחנו עוד נהנה ממנו". גם טייריס אסנטה זכה למלים חמות על השער שכבש. המגן-בלם הבטיח את הניצחון בזכות השער הנהדר שכבש מרחוק. עוד שחקנים שזכו למלים חמות הם איתי בן חמו, שכבר נכנס לעניינים והופך לבלם ברוטציה, ואלעד מדמון עם שער ובישול.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
בקבוצה מודאגים מהפציעה של כריסטיאן בליץ', שעשוי להיכנס עוד היום לניתוח בפניו ולהיעדר לכל הפחות חודש. "אין מזל לבליץ' ולנו. שמו יותר מדי עיניים עליו", אמר אמש שחקן בקבוצה. עדיין לא ברור מתי ישוב לארץ מוחמד עלי קמארה, שטס לצרפת כדי להיות עם אשתו לקראת הלידה.


