וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי תל אביב בעקבות שחקן היורוליג המבוקש - אך יש פערים

עודכן לאחרונה: 1.1.2026 / 22:44

הצהובים בודקים את האפשרות לצרף את טייריק ג'ונס, שצפוי לעזוב את פרטיזן בלגרד והיה קרוב להצטרף לאולימפיאקוס. במועדון מקווים לגשר על הפערים ולהנחיתו

סיכום שנת 2025 של ספורט1/ספורט1

מכבי תל אביב בודקת את האופציה לצרף את טייריק ג'ונס. הסנטר קיבל אור ירוק מפרטיזן בלגרד לעזוב, והצהובים עושים מאמצים כדי לצרפו. נכון לעכשיו יש פערים בין מה שנציגיו של שחקן הפנים מבקשים לבין מה שמכבי תל אביב מציעה, אך במועדון מקווים לגשר על הפערים הללו ולהביא שחקן משמעותי שיעזור להם להמשיך בריצה שלהם.

לצהובים יש עד יום שני להשלים את העסקה, תום מועד ההעברות בין קבוצות יורוליג לעונה זו, כשמספר קבוצות נוספות מעוניינות בג'ונס. גורמים בצהוב סיפרו הערב כי ההערכה היא שג'ונס יתגמש מאחר והוא לא מוכן להמשיך בבלגרד, והמועד האחרון דוחק בו.

כזכור, השחקן התעמת עם האוהדים של פרטיזן בסיום התבוסה למכבי תל אביב. האוהדים הסרבים מאשימים את ג'ונס, אך בעיקר את ג'בארי פארקר, במשבר שנוצר בקבוצה שבעקבותיו התפטר ז'ליקו אוברדוביץ'. ג'ונס היה אמור לחתום בימים האחרונים באולימפיאקוס, אך העסקה נעצרה על פי מספר דיווחים.

ינחת בתל אביב? ג'ונס/GettyImages, Roberto Finizio

ג'ונס (28, 2.04 מטר), אקס הפועל תל אביב, שיחק גם בטורק טלקום ואנאדולו אפס לפני שחתם בפרטיזן בקיץ 2024. העונה סיפק 10.6 נקודות (67 אחוז מהשדה), 6.1 ריבאונדים ו-2.1 אסיסטים למשחק ביורוליג.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully