וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יוסי אבוקסיס: "אנחנו לא אותה קבוצה שהפסידה להפועל פתח תקוה"

30.12.2025 / 16:12

לקראת המפגש עם המלאבסים (ד', 19:30, ספורט1) מאמן מכבי נתניה נזכר בהפסד 3:1 בספטמבר: "היום אנחנו עם הרבה יותר ביטחון"

תקציר: הפועל פתח תקוה - מכבי נתניה 1:3/ספורט1

מכבי נתניה, שמדורגת חמישית בטבלה ורוצה לשמור על מקומה בשישייה הראשונה, תארח מחר (רביעי, 19:30, ספורט3) את הפועל פתח תקוה שנמצאת במומנטום חיובי. נתניה דילגה בקלילות על פני בני יפו אורתודוכסים מליגה ב' במסגרת גביע המדינה, אבל בליגה היא מגיעה אחרי שני משחקים רצופים ללא ניצחון - הפסד להפועל באר שבע ותיקו מול מכבי תל אביב.

המאמן יוסי אבוקסיס נשאל בנוגע להפסד להפועל פתח תקוה בסיבוב הקודם והשיב: "אנחנו מנסים לחשוב על דברים טובים. בסיבוב הקודם מולם היינו קבוצה פחות טובה, היום אנחנו מגיעים עם הרבה יותר ביטחון. נקווה שבבית שלנו, עם הקהל שלנו, גם ננצח את המשחק".

הקהל נתן הרגשה טובה. מתאוס דאבו עם האוהדים במשחק הגביע/ברני ארדוב

על משחק הגביע האחרון ועל ההגרלה שקבוצתו קיבלה בסיבוב הבא: "אחד הדברים שהביא אותנו להיות מוכנים במשחק הגביע, זה הקהל שהגיע למשחק. השחקנים כבר בחימום ראו את הקהל וזה נתן להם הרגשה טובה. באנו מוכנים למשחק הגביע האחרון מול בני יפו, ונצטרך להגיע עוד יותר מוכנים לסיבוב הבא נגד מכבי יפו, שזאת כבר קבוצה מהליגה הלאומית והיא כבר הדיחה קבוצה מליגת העל. נצטרך לבוא בכושר טוב ועד אז, יש לנו שלושה משחקי ליגה שנצטרך להיות בהם בכושר טוב כדי לעבור אותם".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully