וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברדה גיבה את דאפה ושיבח את האקס פקטורים. סילבס זעם על ההרחקה

עודכן לאחרונה: 25.12.2025 / 22:13

אחרי ה-0:3, מאמן הפועל ת"א תמך בחלוץ ("בסוף ייפתח לו הפקק") והחמיא לקורין ומחמאיד. מאמן אשדוד: "השופט ריסק את המשחק"

תקציר גביע המדינה: הפועל תל אביב - מ.ס. אשדוד 0:3/ספורט1

הפועל תל אביב צלחה הערב (חמישי) את סיבוב ח' של גביע המדינה, עם 0:3 ביתי על מ.ס. אשדוד. רוי קורין המחליף כיכב עם צמד (74, 80) ובישול לאנאס מחאמיד (90+4), ובכך מאזן הבית המדהים תחת אליניב ברדה נמשך. כעת יכולים האדומים להתכונן בראש שקט למשימה הבאה שלהם: המפגש החם עם בית"ר ירושלים בטדי, בדיוק בעוד שבוע.

"התחלנו את המשחק טוב והגענו לכמה מצבים, לא ניצלנו אותם", אמר ברדה בסיום. "בחצי השני היה חשוב שנשלוט יותר במשחק ונזיז את הכדור יותר מהר. כשעשינו את זה, נראינו טוב יותר, הגענו להזדמנויות וניצלנו אותם".

על קורין ומחאמיד: "אנאס עבר תקופה מאוד קשה עם עצמו, עם פציעה שלא הצליח לחזור ממנה. הוא מתאמן טוב כבר שבועיים, הולך ומשתפר. אני מאוד שמח בשבילו. אותו סיפור עם רוי - היו לו כאבים בברך שקצת השביתו אותו והפריעו לו. אני שמח שהמחליפים ידעו להיכנס ולהעביר אותנו שלב".

ועכשיו, למשימה הבא. ברדה/דני מרון

על דניאל דאפה ששוב לא כבש: "בסוף זה ייכנס. אני הייתי חלוץ ומכיר את התקופה שאתה והכדור לא חברים, אבל האחד שייכנס יפתח לו את הפקק ואז ייכנסו עוד".

על הקהל: "זה הרגיש כמו 20 אלף, הם דחפו אותנו בדקות פחות טובות וזה מאוד מאוד חשוב. הקהל הוא השחקן ה-12 שלנו".

רוי קורין הוסיף: "קודם כל, אני שמח על הניצחון במשחק לא פשוט. כל דקה שאשחק אנסה לעשות את הטוב ביותר ואני שמח שעזרתי ושעברנו שלב. יש מאמן שמחליט, ואני אקבל כל החלטה שלו ואנסה לקחת את הצ'אנסים שלי. אני נכנסתי למשחק אחרי הכרטיס האדום והרגשתי שיש לנו שטחים, אני שמח שידענו לנצל את זה ושכבשתי. בשנה שעברה הגענו לחצי הגמר, השנה נרצה להגיע יותר רחוק".

sheen-shitof

עוד בוואלה

נשות המילואימניקים נפגשות בסלון לדבר על פחד, עסקים ותקווה

בשיתוף מפעל הפיס

ערב מרגש בשבילו. קורין/דני מרון

מנגד, חיים סילבס לא הסתיר את התסכול שלו בסיום ואמר בהתייחסו להרחקה של מוחמד עאמר: "אני אף פעם לא מדבר על שופטים, כי תמיד יש טעויות כאלה ואחרות במהלך המשחק, זה קורה מלא, אבל היום זו הייתה טעות ששינתה את המשחק, כי היא יצרה פער גדול בין הקבוצות. אני חושב שהפועל תל אביב קבוצה טובה והייתה יותר דומיננטית מאיתנו - אבל אני יודע את זה מניסיון, שאם הם לא היו מקבלים את העזרה הזו, הם היו נלחצים והיינו יכולים להוציא יותר. לא בא לי להשתלח בשופט, אבל זה לא רק זה - נשלפו יותר מדי צהובים והיו המון שריקות. הוא החליט תחת לחץ, אני מניח שהפוך הוא לא היה ממהר לשלוף צהוב שני. בשביל מה הוא שלף צהוב שני וריסק את המשחק?"

עוד אמר מאמן מ.ס. אשדוד: "כרטיסים אדומים זה דבר שקורה בכדורגל. כואב לי על השחקנים, כי באנו לפה מאוד חבולים וזה משחק שיכול היה לתת לנו פוש חזק. השחקנים נתנו את הכל, אבל קיבלו בוסט שלילי שלא בצדק - האדום והגול הראשון פירקו אותנו והיה קשה מאוד לחזור מזה".

לקראת מכבי חיפה במחזור הבא בליגה: "אף אחד לא הבטיח שהעונה הזו תהיה רצופה בשושנים, עליות וירידות זה חלק ממסע של קבוצה. אנחנו עכשיו בתקופה קצת פחות טובה, אז נגיע למשחק הבא כדי שיהיה זה שיוצא אותנו לתקופה טובה יותר".

תסכול גדול. עאמר/דני מרון

מוחמד עאמר עצמו התייחס גם הוא להרחקה: "נגעתי בכדור. היה פאול, אבל השופט לא רצה להוציא צהוב שני. אלטמן בא אליו, אחרי 10-20 שניות הוציאו לי צהוב שני. אם לא ההרחקה - הפועל לא הגיעה למצבים. היינו יכולים לכבוש. אנחנו בתקופה לא טובה וחייבים לחזור לעצמנו. חייבים להתחיל להביא נקודות".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully