הנסיקה של אופק מליקה בתקופה האחרונה, הובילה לכך שמכבי תל אביב עצרה את המגעים עם הכוכב האדום בלגרד בנוגע לרכישתו של עומרי גלזר ובסרביה ציינו לאחרונה ש"ז'ארקו לאזטיץ' קלקל לכוכב האדום את התכניות".
ב-informer הסבירו: "גלזר נשאר במרקאנה, תקוע על הספסל, ולכולם ברור שהרידה היא הפתרון ההגיוני היחיד. מאחר שעד כה אף מועדון מלבד מכבי תל אביב לא הביע עניין בגלזר, הכוכב האדום עלולה להיקלע לבעיה. שכרו הגבוה מהווה נטל על קופת המועדון לקראת פתיחת חלון ההעברות של החורף".
הכוכב האדום עברה השבוע טלטלה מקצועית. המאמן ולאדן מילוייביץ' פוטר ודיאן סטנקוביץ' חזר במקומו. זה כמובן לא ישנה את מעמדו של גלזר, לאור שביעות הרצון העצומה מהשוער הראשון מתאוס.
יחד עם זאת, ב-dnevnik ציינו אמש ש"למרות שגלזר לא קיבל דקות באופן רציף, בכוכב האדום מציינים כי הוא מחויב מאוד, מקצוען ומוכן בכל רגע אם יקרא על ידי הצוות המקצועי. הוא הוכיח שהכוכב האדום מחזיקה פתרון אמין לקראת המשך העונה אם תזדקק לשוער המשנה שלה".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(9.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
גלזר הצטיין בעונתו הראשונה בכוכב האדום, אבל בשנייה מעט דעך. בקיץ האחרון החליטו בקבוצה לצרף שוער ראשון במקומו ולבסוף בחרו במתאוס, והישראלי רשם עד כה רק שתי הופעות בליגה העונה.


